Evenimentul Zilei > EVZ Play > EVZ TV. Nicușor Dan scoate artileria grea în lupta pentru Capitală (II)
VIDEO

EVZ TV. Nicușor Dan scoate artileria grea în lupta pentru Capitală (II)

Cum vrea Nicușor Dan, candidat la postul de Primar General, să rezolve problema traficului din București? Ce soluții rapide și concrete are? Ce rol vor avea parcările și unde la va construi?

Cum va rezolva problema apei calde și a căldurii? Ce soluții are pentru rezolvarea cazului Constanda și deblocarea conturilor Primăriei Capitalei? Cum va rezolva problema poluării și a gropilor de gunoi?

Ce idei are pentru începerea școlii în siguranță? Va continua sau nu proiectul marelui spital metropolitan anunțat de Gabriela Firea? Ce va face cu clanurile interlope și cum va face Bucureștiul un oraș mai sigur?

Răspunsurile la toate aceste întrebări le veți găsi în partea a doua a interviului pe care Nicușor Dan, candidatul PNL și USR PLUS pentru Primăria Capitalei, i l-a acordat ziaristului Dan Marinescu, în cadrul emisiunii „Întrebări esențiale” de la Evenimentul Zilei TV.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.