Evenimentul ZileiEVZ PlayEvz.TV. Mărturii șoc de Ziua Națională a României. „Rinichiul a rămas în urmă. N-a mai venit după mine”

Evz.TV. Mărturii șoc de Ziua Națională a României. „Rinichiul a rămas în urmă. N-a mai venit după mine”

Evz.TV. Mărturii șoc de Ziua Națională a României. „Rinichiul a rămas în urmă. N-a mai venit după mine”
Și-a dorit încă din adolescență să ajungă soldat în Armata Română și a făcut acest pas, imediat după liceu. „Colegii îmi vorbeau de Legiunea străină. Eu am ales Armata Română”, a mărturisit caporalul de doar 31 de ani Andrei Sergiu Lineschi. A fost rănit grav în prima sa misiune de luptă, la doar 24 de ani: „Rinichiul a rămas în urmă. N-a mai venit după mine”.

La 31 de ani este deja veteran de război. Unul care a văzut moartea cu ochii la doar 24 de ani, pe vremea când de a acceptat prima sa misiune în teatre de operațiuni. Astăzi, de Ziua Națională a României, a defilat, cum singur mărturisește, cu pieptul înainte, mândru că a luptat sub culorile drapelului pe care-l servește.

Vezi mai jos un material video cu mărturisirile terifiante ale caporalului Andrei Sergiu Lineschi, Batalion 17 Vânătorii de Munte, despre Iadul pe care l-a trăit în prima sa misiune pe front


Accesează: