Evz.TV. Cartea-document care aruncă totul în aer. Adevărul despre serviciile secrete românești. Dan Andronic față în față cu generalul Aurel I. Rogojan

Evz.TV. Cartea-document care aruncă totul în aer. Adevărul despre serviciile secrete românești. Dan Andronic față în față cu generalul Aurel I. Rogojan

Cartea document „Puterea umbrei -Generalul brd. (r) Aurel I. Rogojan față în față cu Dan Andronic”, lansată joi seară la Târgul de carte Gaudeamus, înlătură perdeaua de fum în care au fost învăluiți cei 30 de ani scurși de la momentul Revoluției din 1989. Patronul trustului de presă Evenimentul Zilei și Capital, Dan Andronic, „făcătorul de gazete”, jurnalistul și politologul Ion Cristoiu, prim-redactorul șef al "Evenimentului Zilei" Mirel Curea, senior-editorul Florian Bichir și, nu în ultimul rând, generalul de brigadă (r) Aurel I. Rogojan au vorbit deschis despre circumstanțele în care s-a produs nașterea cărții-document „Puterea umbrei”.

Ce rol au avut serviciile secrete românești în evenimentele din 1989, cum și de ce s-au tras sfori în politica românească din ultimii 30 de ani, amănunte explozive, niciodată exprimate public până în ziua de azi, despre culisele implicării serviciilor secrete în angrenajul Puterii, dar și mărturisiri incendiare (care pun într-o lumină nou-nouță întâmplările din urmă cu trei decenii) ale Generalului de Brigadă în rezervă Aurel I. Rogojan, consemnate cu acuratețe și profesionalism de jurnalistul Dan Andronic.

Este rețeta de succes a cărții document „Puterea umbrei - Generalul brd. (r) Aurel I. Rogojan față în față cu Dan Andronic”, care pune într-o nouă perspectivă întreaga istorie a serviciilor secrete din România de la Securitatea lui Ceaușescu, la SRI și SIE.

Ne puteți urmări și pe Google News

Vezi mai jos un materialul video cu declarațiile celor care au contribuit la realizarea acestei cărți, luate, la cald, de reporterii Evenimentul Zilei imediat după momentul lansării de joi seara a volumului „Puterea umbrei -Generalul brd. (r) Aurel I. Rogojan față în față cu Dan Andronic, Istorii din lumea serviciilor secrete" la Târgul de Carte Gaudeamus.