Evenimentul Zilei > Politica > EVZ a aflat de ce se teme Alina Gorghiu
EVZ a aflat de ce se teme Alina Gorghiu

EVZ a aflat de ce se teme Alina Gorghiu

Co-președintele PNL Alina Gorghiu a scris zilele trecute, pe pagina sa de Facebook, că social-democrații pregătesc dezvăluiri din viața sa personală și profesională.

 Potrivit surselor EVZ, Alina Gorghiu (foto) a făcut acele declarații pentru că a fost anunțată la finalul săptămânii trecute că un ziar local va publica, astăzi, dezvăluiri privind aspecte din evoluția sa profesională în următoarea perioadă și a dorit să se victimizeze.

Astfel, și-a avertizat colegii din partid că va fi victima unui atac politic instrumentat de adversarii săi, în speță de Victor Ponta, lucru pe care l-a și anunțat public, pe pagina sa de Facebook.

„Am aflat de la parlamentari PSD, care nu sunt de acord cu aceste metode, că se instrumentează plângeri la Parchetul General și ANI și că o echipă cercetează tot ce am făcut și n-am făcut în ultimii 10 ani. Grea operațiune. Să mai zică cineva că nu avem un premier preocupat chiar și din Turcia de soarta opoziției din România!”, a scris Gorghiu pe Facebook, zilele trecute.

De asemenea, ea a afirmat că a observat că este filată de luni de zile și că o urmăresc mașini în trafic. „Am observat și în dimineața aceasta filajul mașinilor particulare care mă însoțesc de câteva luni în trafic, probabil că cineva dorește să mă protejeze”, a mai susținut copreședintele PNL, Alina Gorghiu.