Evenimentul Zilei > Politica > „Evenimentul zilei” TV. Invitații de astăzi sunt Marian Preda și Sebastian Bodu
„Evenimentul zilei” TV. Invitații de astăzi sunt Marian Preda și Sebastian Bodu

„Evenimentul zilei” TV. Invitații de astăzi sunt Marian Preda și Sebastian Bodu

Ediția de astăzi a emisiunii „Evenimentul zilei”, realizată de Silviu Sergiu, îi are ca invitați pe Marian Preda, președintele Fundației Mișcarea Populară, și Sebastian Bodu, fost europarlamentar. În studio se va afla și Andreea Udrea, jurnalist EVZ.

Temele principale ale emisiunii vor fi reunificarea Dreptei și colaborarea PSD-PPDD, dar şi despre întâlnirea preşedintelui Traian Băsescu cu Barack Obama, plus criza din Ucraina.

Marian Preda

 

  • Ucraina ete pe undeva în situaţia în care era România prin anii 90, la început. Sunt mai multe forţe care se ciocnesc pentru a prelua controlul. Ucraina a pierdut regiuni, iar psihologic nu e bine. Ucraina se aseamănă cu România, pentru că ambele ţări au pierdut multe vieţi. Ucraina este mai importantă pentru Rusia, pentru că e parte din ea. Ucraina e mare, a pierdut şi pierde cu teritoriile Crimeea şi cele din Est.

 

Puteți adresa întrebări direct pe evz.ro, în secțiunea comentarii a articolului care va prezenta discuțiile din emisiune, pe adresa de e-mail [email protected] evz.ro și la telefonul 021.202.2000.