Evenimentul Zilei > Politica > Evaluarea procurorului general Augustin Lazăr a iritat opoziția. Ludovic Orban reacționează violent
Evaluarea procurorului general Augustin Lazăr a iritat opoziția. Ludovic Orban reacționează violent

Evaluarea procurorului general Augustin Lazăr a iritat opoziția. Ludovic Orban reacționează violent

Anunțul făcut de ministrul Justiției, Tudorel Toader cu privire la declanșarea procedurii legale pentru evaluarea activităţii manageriale desfăşurată de către procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Augustin Lazăr, a generat un val de nemulțumiri din partea liberalilor.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, nu este de acord cu procedura de evaluare declanşată de ministrul Justiţiei în cazul procurorului general şi spune că Tudorel Toader acţionează ''în numele grupului de infractori care conduc România'', pentru a-l îndepărta din funcţie pe Augustin Lazăr, potrivit stiripesurse.ro

"Nu cunosc niciun motiv care să declanşeze această cercetare. Este clar că Tudorel Toader acţionează în numele grupului de infractori care conduc România, pentru a îndepărta din funcţiile de conducere şi din funcţiile de procurori pe orice procuror a îndrăznit să întocmească dosare unui potentat al zilei, unor lideri ai PSD şi ALDE. Este un demers care nu are niciun fel de fundament. După opinia mea, activitatea procurorului general este o activitate care nu poate să creeze nici semne de întrebare şi în niciun caz temeiuri pentru declanşarea acţiunii ministrului Justiţiei", a declarat sâmbătă, Ludovic Orban.

Liderul PNL s-a aflat vineri şi sâmbătă la Sibiu la o şedinţă a Biroului Executiv al partidului, la care a participat vineri şi preşedintele Klaus Iohannis.

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: