Florin Chilian a reacţionat dur după ce a aflat care sunt câştigătorii, anunţând că va acţiona postul public în judecată, pentru ,,aranjamente pe bani publici”.

,,Yodele-itul fetei, gargară fonică după sex”

Cântăreţul nu a avut nicio reţinere când s-a apucat să-şi spună supărările despre concursul muzical de la TVR. ,,În artă nu există obiectiv, așadar aceasta este părerea mea subiectivă, evident. Cum ziceam: TVR Eurovision Un aranjament jenant. Se cunoștea câștigătorul finalei naționale a Erovision2017. […] O piesă românească despre cum se strâng și comunică ciobanii cu văcuțe mov pe dealurile Elveției. Cred, nu știu sigur. N-am priceput ce zic reprezentanții României pentru că nu cunosc limba română în care a fost cântată. […] Că să nu fiu răutăcios până la capăt pot spune că pe alocuri yodele-itul fetei din semifinală seamănă prea tare cu o gargară ultra fonică venită brusc după o partidă de sex reușit numai pe jumătate. […] Oare Curtea de Conturi a României, DNA-ul, Parchetul General, nu se sesizează în legătură cu ilegalitățile făcute de TVR pe bani publici de ani de zile, tot aranjând aceste „concursuri de creaţie”?! Deturnarea banilor telespectatorilor care dau mesaje plătite este furt din proprietetea privată!”, notează Chilian pe pagina sa de Facebook.

Traian Băsescu, emoţionat de ABBA

În schimb, Traian Băsescu a avut doar cuvinte de laudă despre concurs. Fostul preşedinte al României a făcut rarerori comentarii în afara ariei politice, însă în acest an Eurovisionul a reuşit să-l emoţioneze, așa că a ţinut să scrie pe tema acestui subiect. Băsescu a arătat o latură sensibilă a sa, amintindu-şi de tinereţe. „Ieri seară, în pauza de o oră rezervată desemnării câştigătorului Eurovision România, TVR, extrem de inspirat, a difuzat timp de aproape o oră un concert ABBA. A fost o întoarcere în timp care mi-a umplut sufletul de bucurie. Spectacol de mare calitate, un spectacol al valorii artistice[…] Acum am primit şi răspunsul la întrebarea „de ce nu au mai vrut niciodată să cânte împreună” după ce au anunţat că formaţia şi-a încetat activitatea[…] Au „ars” în 10 ani cât noi toţi într-o viaţă.”

Te-ar putea interesa și: