Fosta mare gimnastă și actuala președintă a FR de Gimnastică, Andreea Răducan, a postat pe Facebook, o fotografie în care și-a prezentat buletinul ștampilat după vot. Cu zâmbetul pe buze, campioana olimpică și mondială a atașat fotografiei următorul mesaj: „Da! Da! Votat! #alegerieuroparlamentare #referendum #euyeslavot #romaniateiubesc”.

Mobilizare generală pentru alegerile de astăzi s-a făcut și în rândul jucătorilor lui Poli Iași. În frunte cu Florin Gardoș, fost campion cu FCSB, trupa moldavă a fost prezentă la primele ore ale dimineții la scrutin, deoarece în această seară va juca la Chiajna, cu Concordia, în etapa a 13-a din play-out. La rându-i, Gardoș a postat pe Facebook „Chiar dacă e duminică dimineaţă, chiar dacă e zi de meci, azi am ţinut neapărat să #yeslavot. Pentru copilul meu, pentru viitor şi pentru că drepturile vin cu responsabilităţi. Şi nu în ultimul rând, am convingerea (la fel ca în 2016) că, în sfârşit, avem o alternativă.
Eu #yeslavot. Hai şi tu!”.

Foștii internaționali Ciprian Marica (actualul patron al clubului Farul Constanța) și  Dorin Goian au fost la secția de vot, publicând pe rețelele de socializare mesajele „Pentru că ne pasă”, respectiv „Votul tău contează”.

 

Te-ar putea interesa și: