Un bărbat de 49 de ani s-a prezentat aseară, 15 iunie a.c., în jurul orei 21, la sediul Jandarmeriei Alba și a pretins că ar fi fost luat la bătaie într-un bar din oraș. Acesta prezenta urme de lovituri, în special în zona capului, bărbatul susținând că a fost lovit cu un tac de biliard. 

Un echipaj al jandarmeriei a acționat imediat și au identificat agresorul la scurt timp în același bar în care a a vut loc incidentul. Ion T., în vârstă de 45 de ani, din Alba Iulia, a fost găsit în stare de ebrietate avansată, iar explicația acestuia cu privire la cele întâmplate a fost că prietenul său, alături de care a consumat alcool timp de câteva ore, a refuzat ”să-l mai cinstească”. 

Cearta dintre cei doi pornise în timpul meciului de fotbal dintre România – Elveția de la EURO 2016, moment în care victima a susținut că echipa națională a României nu ar avea nicio șansă de calificare în optimile Campionatului European. Ion T. i-a aplicat bărbatului mai multe lovituri, pentru care a fost transportat la UPU Alba Iulia și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Potrivit publicației albaiuliainfo.ro, jandarmii au întocmit un proces verbal de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire şi alte violenţe, urmând ca Poliţia Municipiului Alba Iulia să continue cercetările. 

Citește și: