Etapă în Premier League de Boxing Day și în 2022

Etapă în Premier League de Boxing Day și în 2022

Tradiția meciurilor de Boxing Day continuă în Premier League în acest sezon. După spectacolul de la Cupa Mondială din Qatar, fanii fotbalului au parte acum de noi meciuri intense în campionatul Angliei, jucate imediat după prima zi de Crăciun: pe 26 decembrie și în următoarele două zile.

Meciuri în prim-plan de Boxing Day și ponturi la pariuri

 

La fel ca în fiecare an, Unibet a pregătit o ofertă de pariuri Boxing Day excelentă, cu sute de opțiuni pre-meci și live pentru fiecare partidă. În acest context, în rândurile de mai jos vei găsi avancronica și ponturi pentru cele mai interesante meciuri din actuala etapă de Premier League:

Ne puteți urmări și pe Google News

 

Tottenham contra Brentford, formație care a învins-o recent pe Manchester City

 

Brentford a provocat o mare surpriză în precedenta etapă de Premier League, trecând cu 2-1 de Manchester City, chiar pe terenul acesteia. Acum, formația clasată pe locul 10 primește vizita celor de la Tottenham, locul 4 în clasament. 

 

În ultimele 3 partide cu Brentford, Tottenham a fost neînvinsă. Analizând evoluția recentă a echipelor, se observă un plus categoric pentru Tottenham: 3 victorii în ultimele 5 confruntări, față de doar una în același număr de meciuri jucate de Brentford.

 

O statistică demnă de atenție este cea legată de goluri: Brentford a punctat în ultimele șapte partide, iar Tottenham în ultimele opt. Așadar, poate fi de interes selecția Tottenham câștigă și Ambele echipe marcheză, cu cotă 3.65 prin funcția Creare Pariu de la Unibet.

Arsenal caută să își consolideze poziția de lider

 

În meciul cu West Ham, echipă clasată pe locul 16, Arsenal caută consolidarea poziției de lider în clasament și confirmarea că nu și-a pierdut forma excelentă nici după întreruperea determinată de Cupa Mondială din Qatar

 

În ultimele 7 partide pe teren propriu cu West Ham, Arsenal s-a impus mereu, ba chiar nu a primit deloc gol în 4 dintre aceste întâlniri. Și mai important este că Arsenal vine acum după opt meciuri la rând fără înfrângere, dovedind mereu inspirație în ofensivă. Poate fi inspirat astfel un pariu pe faptul că Arsenal va marca în ambele reprize, cu cota 2.33 la Unibet.

Manchester City caută să rămână aproape de prima poziție

 

Având 5 puncte mai jos decât liderul Arsenal, Manchester City nu poate face un nou pas greșit, după înfrângerea din etapa trecută, dacă dorește să rămână în continuare aproape de prima poziție din Premier League.

 

În deplasare la Leeds (locul 15 în clasament), formația din Manchester pornește evident cu prima șansă. În cele mai recente două jocuri contra Leeds, City s-a impus de fiecare dată, a dat 11 goluri și nu a primit niciunul. Cota este excelentă la Unibet pentru un pariu pe multe reușite în meci: 2.04 pentru selecția peste 3.5 goluri.

Pariorii au parte de multe noi beneficii la Unibet

 

La final de an, noi surprize au fost pregătite de agenția de pariuri sportive online Unibet. Utilizatorii pot beneficia de cote mărite pentru pariurile multiple. Cele cu minim 4 selecții vor activa creșteri de profit de 3%, iar procentul se majorează până la 50%, pentru biletele cu 12 selecții. Se poate paria în acest sistem pe orice sport, cota minimă acceptată fiind 1.25 prin intermediul Combo Booster Unibet pentru biletele multiple.

 

Un upgrade avantajos a primit funcția Creare Pariu. Se pot adăuga pe tichet selecții din până la 12 meciuri diferite. Noile tipuri de pariuri adăugate sunt următoarele:

  • Cote pe rezultatul la pauză
  • Cote pe Interval
  • Cote pe cartonașe privind jucătorii
  • Cote pe statistici privind jucătorii
  • Cote pe aspecte ce țin de statistica meciului
  • Cote pe aspecte ce țin de statistica unei anumite echipe

 

Unibet Casino aduce surprize pentru pasionații de sloturi

 

Noi sloturi online de top de la EGT (Amusnet Interactive) au fost adăugate pe platforma de cazino online Unibet. Este vorba despre jocurile Kamakura, Hot Deco, Fruit Time, Bulky Fruits, Cocktail Rush, Mighty Sparta și Tirol Fest, toate fiind conectate și la celebrul Jackpot Cards EGT.

 

Money Train 3 de la Relax Gaming este o nouă variantă pentru distracție, iar cel mai nou jackpot progresiv la păcănele online, Dream Drop, poate fi câștigat la toate jocurile cu pictograma aurie Dream Drop. Premiile pot ajunge până la 10.000.000 EUR, în timp ce numărul jocurilor conectate este tot mai mare.

 

Programul etapei de Boxing Day:

 

Luni, 26 decembrie

 

  • ora 14:30: Brentford - Tottenham
  • ora 17:00: Crystal Palace - Fulham
  • ora 17:00: Everton - Wolverhampton
  • ora 17:00: Leicester - Newcastle United
  • ora 17:00: Southampton - Brighton & Hove
  • ora 19:30: Aston Villa - Liverpool
  • ora 22:00: Arsenal - West Ham United

 

Marți, 27 decembrie

 

  • ora 19:30: Chelsea - Bournemouth
  • ora 22:00: Manchester United - Nottingham Forest

 

Miercuri, 28 decembrie

 

  • ora 22:00: Leeds - Manchester City

 

Cotele publicate în acest articol pot suferi modificări în orice moment.