Evenimentul Zilei > International > Este SUPRAVIEŢUITOR a TREI atentate! Povestea adolescentului care a luat parte la atentatele din Boston, Paris şi Bruxelles
Este SUPRAVIEŢUITOR a TREI atentate! Povestea adolescentului care a luat parte la atentatele din Boston, Paris şi Bruxelles

Este SUPRAVIEŢUITOR a TREI atentate! Povestea adolescentului care a luat parte la atentatele din Boston, Paris şi Bruxelles

Mason Wells în vârstă de 19 ani este un adolescent american care se afla marţi dimineaţă în aeroportul Zaventem din Bruxelles, la momentul atentatelor. Însă dimineaţa de 22 martie nu a fost prima dată când Mason ia parte la atacuri teroriste.

Acesta se afla alături de alţi doi misionari mormoni şi mergeau îmrepuna pentru a-şi ajuta colegii care călătoreau în SUA, scrie abcnews.com.

În urma atacului, Mason a suferit arsuri de gradul al doilea şi al treilea pe mâini şi pe faţă şi o ruptură a tendonului lui Ahile, povesteşte tatăl său, Chad Wells.

Adolescentul american a luat parte pentru a treia oară la un atac terorist, fiind martor şi la cele comise în Paris şi Boston. „Aceasta este cea de-a treia oară când, din păcate, societatea noastră are o conexiune cu explozia unei bombe. Trăim într-o lume periculoasă și nu toată lumea e bună și iubitoare”, a relatat tatăl său, pentru ABC News.

Prima dată, în atacurile comise în timpul Maratonului din Boston, pe 15 aprilie 2013, cei doi se aflau aproape de finalul competiţiei şi de zona în care atentatul a avut loc. Adolescentul a avut ghinionul de a fi prezent și la atacurile comise în Paris anul trecut, la 13 noiembrie. „Mason ne-a asigurat tot timpul că este în siguranță și că are grijă de el. I-am spus întâi și întâi, întotdeauna să fii conștient de împrejurimi, te rog să fii foarte atent când călătorești și să fii atent la oamenii din jurul tău”, a mai mărturisit Kymberly Wells, mama băiatului.

La momentul de faţă, Mason se află internat în spital iar părinţii sunt îngrijoraţi cu privire la starea sa de sănătate având în vedere ca a suferit arsuri destul de grave.

„Ne-a spus că era extrem de aproape de explozie când a fost ars. Este o binecuvântare de la Dumnezeu că este în viață”, a declarat tatăl său.

Părinţii adolescentului sunt de părere că experienţa anterioară cu atacurile teroriste de la Paris şi din Boston l-au ajutat pe Mason să îşi menţină calmul şi să ştie cum să reacţioneze în timpul atentatuui de marţi de la Bruxelles. Tatăl său a povestit chiar că, din spusele prietenilor lui Mason, acesta chiar şi-a păstrat simţul umorului deşi era la pământ, sângerând.

Acum, singura grijă a părinților lui Mason este ca fiul lor să își poată urma visul de a se alătura Academiei Navale a Statelor Unite ale Americii, în ciuda rănilor suferite. „Felul în care ne punem înapoi pe picioare după ce s-a întâmplat așa ceva este un adevărat test de caracter. A fost binecuvântat de Dumnezeu. Vedem o binecuvântare prin asta, nu un blestem teribil”, a concluzionat Chad Wells.

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: