Evenimentul Zilei > Actualitate > Este „obsedată” de Meghan Markle. „Îi dă mesaje Ducesei, prin care îi oferă…”
Este „obsedată” de Meghan Markle. „Îi dă mesaje Ducesei, prin care îi oferă…”

Este „obsedată” de Meghan Markle. „Îi dă mesaje Ducesei, prin care îi oferă…”

Actorul George Clooney și Prințul Harry riscă să fie depășiți în celebritate de nevestele lor, mai ales acum, când au devenit prietene.

Mai multe surse din anturajul Ducesei de Sussex susțin că Amal Clooney este „obsedată” de Meghan Markle. Minunata soție a actorului George Clooney nu a fost niciodată prietenă cu Angelina Jolie, soția lui Brad Pitt, cel mai bun prieten al soțului său. Ceea ce demonstrează și mai clar faptul că Amal este foarte pretențioasă când vine vorba de oamenii cu care se înconjoară.

„Amal Clooney este obsedată de Meghan”, a declarat o sursă pentru RadarOnline.com. Aceeași sursă susține că celebrul avocat Amal Clooney s-a împrietenit cu Ducesa de Sussex și că „nevasta lui Clooney face tot ce poate ca să petreacă cât mai mult timp posibil cu Meghan sau cel puțin să țină legătura cu ea, prin orice mijloc.”

Soții Clooney s-au aflat printre invitații de seamă la nunta regală a lui Meghan Markle cu Prințul Harry și i-au pus la dispoziție Ducesei de Sussex avionul lor privat pentru petrecerea de baby-shower care a avut loc în New York.

Aceeași sursă a mai declarat că „Amal îi dă mesaje Ducesei, prin care îi oferă sfaturi de parenting și cum să își managerieze statutul de vedetă. Amal își dorește prietenia cu Meghan, datorită familiei regale din care face parte și a legăturilor pe care aceasta le are cu lumea bună.”

Avocata și Ducesa sunt proaspete mămici. Amal e mama a doi gemeni de doi ani, Ella și Alexander, în timp ce Meghan abia a născut în mai, 2019.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: