Evenimentul Zilei > Monden > Este însărcinată! Să fie oare adevărat?
Este însărcinată! Să fie oare adevărat?

Este însărcinată! Să fie oare adevărat?

Zvonuri conform cărora, Lady Gaga ar fi însărcinată au început să circule în presa britanică. Totul se întâmplă la scurt timp după ce cântăreața ar fi negat existența unei relații cu Bradley Cooper.

Lady Gaga a fost recent premiată cu Oscar pentru piesa „Shallow” din filmul „A Star is Born”. Aceasta, împreună cu Bradely Cooper, au oferit un moment incendiar pe scenă. Cei doi s-au apropiat destul de mult în timpul actului muzical, fapt care i-a făcut pe admiratori să se întrebe dacă există mai mult decât o relație de prietenie între ei.

Zvonurile au fost dezmințite, dar la scurt timp, în presa de peste ocean au început să apară speculații referitoare la o posibilă sarcină a artistei.

Reacții din partea acesteia nu au întârziat să apară. Astfel că, printr-un mesaj postat pe o rețea de socializare, Gaga a ținut să precizeze că singurul „copil” căruia urmează să-i dea naștere, este noul său album muzical.

Zvonuri că sunt gravidă? Da, sunt însărcinată cu #LG6”, au fost declarațiile artistei, unde face referire la următorul album pe care urmează să îl lanseze curând.