Evenimentul Zilei > Actualitate > Este de coşmar ce a păţit o femei dependentă de Botox după ce a căzut şi s-a lovit la gură
Este de coşmar ce a păţit o femei dependentă de Botox după ce a căzut şi s-a lovit la gură

Este de coşmar ce a păţit o femei dependentă de Botox după ce a căzut şi s-a lovit la gură

Era convinsă că nu va putea trăit fără buzele sale senzuale pe care le umfla lunar cu botox. În doar câţiva ani a cheltuit peste 60.000 de euro ca să aibă fizicul care, credea ea, o scoate în evidenţă şi îi face pe bărbaţi să o soarbă din ochi.

Când a cerut-o de soţie pe Lisa Hind, cu două decenii mai tânără ca el, Steve, 51 de ani, a fost de acord să semneze un acord prenupţial prin care se angaja să-i achite, lunar, aproximativ 600 de euro, reprezentând injecţii cu botox, machiaj semipermanent, şedinţe la solar, extensii etc. După opt ani de injecţii şi alte tratamente, totul s-a transformat, într-o singură zi, în cel mai teribil coşmar.

În timpul unei vacanţe în Spania, Lisa a căzut şi s-a lovit puternic la buza inferioară. A constatat ulterior că nu era vorba despre o simplă rană, ci o gaură uriaşă. Din cauza numeroaselor injecţii cu botox şi a reziduurilor de substanţă rămase sub piele, doctorii s-au văzut nevoiţi să amâne mai multe săptămâni operaţia. A urmat apoi o chinuitoare şi complicată intervenţie chirurgicală. Vor urma şi altele pentru că uriaşul crater din buză trebuie reparat în mai multe etape, povesteşte Lisa care acum regretă enorm banii aruncaţi pe aceste mofturi estetice. Jură că nu va mai interveni niciodată asupra fizicului său.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.