Oficialul lui CS „U” susține faptul că „centralul” Radu Petrescu a arbitrat cele mai grele meciuri ale craiovenilor, iar acest lucru i-ar fi împiediact să urce pe primul loc al clasamentului.

O ţară întreagă trebuie să ştie că principalul vinovat pentru evenimentele de la sfârşitul meciului de la Ovidiu este arbitrul Radu Petrescu. Acesta este arbitrul oilor şi arbitrul de casă al ciobanului Gigi Becali. Nu ne mai păcăleşte nimeni. De câte ori am fost la un pas să trecem pe primul loc, a fost trimis să ne arbitreze acest Radu Petrescu.

Ne-a făcut praf în meciul cu Steaua atunci când a mutat henţul acela în careu. Fără ajutorul arbitrajului nu ne bătea niciodată Steaua. Acum a dus meciul spre victoria echipei lui Hagi. Meciul s-a jucat mai tare deoarece era un joc pentru primul loc, dar doar pe cei de la Viitorul îi lăsa să intre tare. Când băieţii noştri intrau şi ei mai tare, el fluiera imediat. Din acest motiv jucătorii noştri au acumulat frustrări şi au urmat evenimentele respective. Şi la evenimentele alea Petrescu era depăşit. El se grăbea să plece la duşuri, dar a avut noroc că l-au întors colegii lui”, a spus Cristescu la Fanatik.