Secvențele reprobabile s-au petrecut duminică, la 7 dimineața, în parcarea unui club de fițe din Mamaia.

Abia după țipetele îngrozite ale tinerei, huliganii s-au retras.

Celebrii Mario Fresh și Jador, două nume celebre din showbiz-ul românesc. Alături de cameramanul lor, un adolescent de doar 16 ani, dar și de un cuplu de prieteni, au luat o bătaie soră cu moartea, fix când au ieșit din clubul Breeze, în jurul orei 7 dimineața.

Sâmbătă seara, Mamaia. Mario Fresh și iubita lui, Alessia Eram, fiica Andreei Esca, Lino Golden, Jador, cameramanul de care aminteam mai sus, și un cuplu au programat o noapte de vis, în care să calce pragurile mai multor cluburi din Mamaia, renumita stațiune exclusivistă.

Au părăsit hotelul unde își închiriaseră camere pentru acest weekend și s-au dus în club. Petrecere, dans, un suc, o bere, o șampanie fină. Au căutat, apoi, un alt club, unde au făcut și acolo spectacol, iar în finaal s-au retras pentru un ultim „popas”. Locul în care au mâncat o bătaie cruntă.

 

În jurul orei 6, Lino Golden avea să aibă parte de inspirația vieții! Le-a spus prietenilor că se retrage la hotel. În ciuda insistențelor, a rămas ferm pe poziție. Era obosit și nu avea rost. A plecat. După o oră, Mario Fresh, Alessia, Jador și cameramanul și cuplul au părăsit clubul. Au făcut câțiva pași, până în parcare, unde s-a dezlănțuit iadul pe pământ. Șase „gorile” au tăbărât pe ei, doar pe Alessia au evitat-o, și i-au băut crunt.

La un moment dat, unul dintre agresori a strigat să se aducă săbiile, să-i taie. Nu s-a întâmplat. Mario Fresh a ieșit „șifonat” rău. Se pare că are maxilarul rupt și o contuzie puternică la spate. „Masacrul” s-a oprit abia când Alessia a început să țipe.

Totul ar fi început de la un refuz al lui Jador. Se întâmplase în club, când mai multe fete au intrat în discuții cu el, cerând-i chiar să facă poze, dar artistul le-a refuzat, motivând că este obosit. Imediat după ce bătăușii au dispărut, victimele lor s-au deplasat la cea mai apropiată secție de Poliție, unde au depus plângeri. Nu au ajuns încă la INML, dar o vor face cel mai probabil în prima zi a săptămânii viitoare, scrie cancan.ro.