Evenimentul ZileiInternationalErdogan, pe urmele lui Ceaușescu. Afaceri criminale cu China

Erdogan, pe urmele lui Ceaușescu. Afaceri criminale cu China

Erdogan, pe urmele lui Ceaușescu. Afaceri criminale cu China
Chiar dacă oamenii de știință din Brazilia susțin că eficacitatea vaccinului sinovac COVID-19 din China este mult mai mică decât cea anunțată, turcii par gata să facă orice ca să obțină dozele salvatoare.

Erdogan, pe urmele lui Ceaușescu. “Plătește” cu oameni vaccinurile chinezești,Ministerul Turc al Sănătății a acordat săptămâna trecută autorizarea de urgență a vaccinului chinezesc. Vaccinarea în masă în Turcia a început joi, începând cu lucrătorii din domeniul sănătății și vărstnici.

Erdogan, pe urmele lui Ceaușescu

Pentru a obține vaccinurile necesare, guvernul turc pare. Însă, să fi  negociat cu Beijingul extrădarea musulmanilor uighuri, scrie publicația Business Insider.


Doliu mare în familia Rothschild. S-a stins în floarea vârstei!


Afacerea este mult mai odioasă decât cele încheiate de Ceaușescu care a „vândut” Germaniei și Israelului etnici germani și evrei. Oamenii plecau din România din proprie inițiativă și ajungeau la mai bine, în schimb bieții transfugi uiguri se pare că ajung direct în lagărele de muncă forțată.

Cât de adevărate sunt acuzațiile?

Două evenimente publice par să confirme faptul că Ankara plătește  vaccinurile cu refugiați uiguri În decembrie, Beijingul a aprobat un acord cu Ankara pentru extrădarea persoanelor care trebuie să răspundă în China unor acuzații penale.


Profeție despre monarhia britanică. Blestem pe capul micului prinț George


Mai mult,  Turcia plănuia să declanșeze vaccinarea în masă cu Sinovac la începutul lunii decembrie, dar primul transport nu a sosit decât la sfârșitul lunii,. Adică numai după ce a fost semnat acordul.

Acuzația a fost, de altfel, lansată de partidele de opoziție din Turcia, care susțin că Beijingul a presat guvernul Partidului Justiției și Dezvoltării (AKP) să ratifice acordul de extrădare pentru a primi vaccinurile.  Acordul specifică faptul că oricine poate fi extrădat pentru a răspunde unor acuzații penale în China. O sursă din guvernul turc a declarat pentru Voice of America: „Este extrem de greșit să privim tratatul de extrădare cu Republica Populară Chineză ca vizțndu-i pe uiguri”.

Erdogan, pe urmele lui Ceau;escu. Imunizare în masă cu vaccinuri chinezești

Turcia va primi în următoarele luni peste 50 de milioane de doze de vaccin Sinovac Biotech. Până în prezent, s-au livrat aproximativ 3 milioane de doze. Deja peste un sfert de milion de turci au primit vaccinul chinezesc în câteva zile. Președintele turc Tayyip Erdogan a fost și el vaccinat joi.

Represiunea chineză împotriva uigurilor

Turcia adăpostește peste 50.000 de uiguri, cea mai mare comunitate uigură din diaspora.  Autoritățile comuniste chineze îi supun pe uigurii musulmani unui tratament extrem de dur. Mulți dintre aceștia sunt deținuți în imense lagăre de muncă din regiunea autonomă Xinjiang (nord-vestul Chinei). Alții se sunt supuțu reeducării în închisori, scrie Bussines Insider.


Regele Spaniei a pus serviciile secrete să-i sperie amanta

 

 


Accesează: