Emisiunea Cancan TV trece în grupul Pro

Emisiunea Cancan TV trece în grupul Pro

Emisiunea Cancan TV se pregăteşte de o schimbare spectaculoasă, transferul de la Kanal D în grupul Pro, scrie Pagina de media. Informaţia nu a fost confirmată de reprezentanţii postului.

UPDATE: E oficial, Kanal D confirmă faptul că Cancan TV nu va mai fi în grila sa. "Emisiunea de televiziune cu acest nume nu va mai fi prezentă în grila de toamnă Kanal D, ca urmare a notificaţiei primite de la proprietarul brandului Canal TV", a declarat executive board member al S.C. Dogan Media International S.S., Haluk Kurcer, pentru Pagina de media.

Potrivit site-ului Pagina de media, emisiunea Cancan TV, prezentată la Kanal D de Adrian Artene şi Andreea Mantea, ar trece la postul Acasă TV, post din trustul Media Pro. Radu Budeanu, de la Cancan, nu a comentat mutarea. Nici reprezentanţi ai grupului Pro nu au confirmat informaţia susţinând că nu au nimic de comentat în legătură cu acest subiect. Oficialii Kanal D au declarat pentru site că pregătesc o poziţie oficială ce va fi remisă presei în curând. Cancan TV ar discuta chiar zilele acestea condiţiile despărţirii de postul care a găzduit emisiunea aproape un an de zile. 

Ne puteți urmări și pe Google News