Evenimentul Zilei > Politica > Emil Boc: Am susținut-o și o voi susține mereu pe Elena Udrea
Emil Boc: Am susținut-o și o voi susține mereu pe Elena Udrea

Emil Boc: Am susținut-o și o voi susține mereu pe Elena Udrea

Primarul Clujului, Emil Boc, a declarat ieri, la Iași, că Elena Udrea este singurul care și-a asumat măsuri ferme, reiterând susținerea sa pentru candidatura președintelui PMP la prezidențialele de săptămâna viitoare.

„Dintre toți candidații la prezidențiale, candidatul Partidului Mișcarea Populară este singurul care și-a asumat măsuri ferme. Am susținut-o și o voi susține mereu pe Elena Udrea", a declarat fostul premier în cadrul unei dezbateri pe teme economice desfășurată la Iași.

 Emil Boc și-a explicat alegerea, punctând că Elena Udrea a demonstrat, prin fapte, că știe să atragă investiții și să genereze locuri de muncă.
 
„O campanie electorală ar trebui să fie despre noi, despre locurile de muncă. Singurul candidat care duce această temă și o abordează deschis este Elena Udrea. A fost ministru și a demonstrat, prin fapte, că locurile de muncă sunt cele mai importe într-o societate”, a afirmat Emil Boc.
 
La dezbaterea, desfășurată cub genericul „Modernizarea statului. Investiții și locuri de muncă”, au mai participat Cristian Diaconescu, președinte al Fundației Mișcarea Populară, și Petru Movilă, vicepreședinte al PMP.
Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: