Evenimentul Zilei > Actualitate > Emil Boc a plantat copaci în mijlocul unui trotuar! Primarul și-a dat seama de greșeală
Emil Boc a plantat copaci în mijlocul unui trotuar! Primarul și-a dat seama de greșeală

Emil Boc a plantat copaci în mijlocul unui trotuar! Primarul și-a dat seama de greșeală

În plină campanie de plantare de copaci, autoritățile din Cluj Napoca, în frunte cu primarul Emil Boc au participat marți, la o acțiune de acest gen, pe strada Bună Ziua, una dintre cele mai aglomerate din Cluj Napoca.

După ce au plantat, zeci de pomi, un clujean i-a atras atenția primarului Emil Boc, că a făcut aceste plantări exact în mijlocul trotuarului. Contactat de reporterul EvZ, Emil Boc a spus că toți copacii vor fi replantați și că trotuarul va fi redat traficului pietonal. ”Așa au stabilit proiectanții. E greșit. Se va corecta. Ținem cont de ce spun oamenii. Trotuarele vor fi numai pentru pietoni”, a declarat Emil Boc, pentru EvZ.

La acțiunea de plantare de marți a participat și viceprimarul Clujului, Dan Tarcea. Cei doi oficiali și-au făcut poze și au marcat un moment electoral care a fost taxat imediat de clujeni. ”Am realizat astăzi o vizită în teren pe strada Bună Ziua, pentru a planta primii arbori în urma lucrărilor de supralărgire și modernizare a străzii. În total vor fi plantați 110 arbori cu balot (arțari). 21 dintre aceștia au fost plantați în această primă tranșă”, a precizat Emil Boc, pe contul său de facebook.

Replica a venit imediat din partea oamenilor. ”Mulțumim! Am totuși o nelămurire, de ce sunt plantați arborii în trotuar? Pietonii ce fac? Persoanele cu cărucioare??”, a scris o femeie.

Un alt clujean a taxat și el momentul de propagandă electorală. ”Chiar aștept un HCL (hotărâre de consiliu local – n.n.) prin care să mi se explice și mie prostu’, plătitor de taxe și impozite pe unde dracu mai am voie să umblu în orașul ăsta! Pe trotuare îi plin de mașini parcate sau bicicliști, acum au apărut și pomi, pe B1 (banda 1 – n.n.) se apucă sa mă claxoneze de parcă-mi pasă… chiar vreau să respect societatea dar pot?”

 

Numai că acțiune s-a soldat cu un

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: