Evenimentul Zilei > Politica > Emanuel Ungureanu, deputat USR, îi transmite lui Dan Barna că e „dus cu dibla”
Emanuel Ungureanu, deputat USR, îi transmite lui Dan Barna că e „dus cu dibla”

Emanuel Ungureanu, deputat USR, îi transmite lui Dan Barna că e „dus cu dibla”

Deputatul Emanuel Ungureanu i-a transmis șefului său, Dan Barna, că poza pe care a făcut-o în excursia de la munte este exagerată.

Liderul USR, Dan Barna, s-a fotografiat în timpul unei excursii pe vârf de munte alături de soția sa. Acesta a încercat sa demonstreze oamenilor că este un adevărat exemplu.

Barna  a postat fotografia în care apare alături de soția sa, amândoi purtând măști pe vârf de munte, dar se pare că în loc să fie luată pe post de exemplu, poza a creat amuzament în rândul oamenilor.

Inclusiv unul dintre deputații USR a reacționat la poza lui Dan Barna spunând că nu trebuia să poarte masca și în vârf de munte și că nu a demonstrat nimănui că este un model.

Este vorba despre Emanuel Ungureanu. Acesta a reacționat la poza șefului său în cadrul unei intervenții la Cetățeanul.net.

„Spune lumea că ne-am dus cu dibla”

Ungureanu i-a transmis lui Dan Barna că acest gest pe care l-a făcut cu dorința de a arăta că este un model în societatea din ziua de azi îi va  face pe oamenii sa creadă că „s-a dus cu dibla” și nicidecum că ar fi un exemplu demn de urmat.

„Poate ma întreabă cineva de ce nu am mască, sunt în mașină, singur, să fim întregi la cap. Dacă ești în vârf de munte și nu e nimeni pe lângă tine, poți să-ți faci o poză fără mască. Dan Barna a exagerat, chiar dacă este șeful și prietenul meu. Băi, Dane, ai exagerat, las-o naibii, nu pune masca în vârf de munte, că nu înseamnă că suntem modele, spune lumea că ne-am dus cu dibla”, a declarat deputatul USR Emanuel Ungureanu.

Emanuel Ungureanu este un deputat român care face parte din gruparea politică USR, condusă de Dan Barna. Acesta a fost ales în funcție în luna decembrie a anului 2016. Este vicepreședintele Comisiei pentru Sanătate și Familie. Mai nou, acesta a fost ales pentru a fi și vicepreședintele Comisiei Parlamentare de Anchetă privind Achizițiile și Gestionarea Stării de Urgență.