Evenimentul Zilei > Monden > Ellen DeGeneres, țață de țață? A provocat un scandal de care se vorbește și acum
Ellen DeGeneres, țață de țață? A provocat un scandal de care se vorbește și acum

Ellen DeGeneres, țață de țață? A provocat un scandal de care se vorbește și acum

Extrem de populară peste Ocean, actrița și prezentatoarea Ellen DeGeneres nu este chiar o doamnă în particular, cel puțin așa arată un episod petrecut în 2014, când a cerut ca o chelneriță să fie concediată pe motiv că nu îi place manichiura ei.

O fostă chelneriță a relatat presei tabloide din Regatul Unit un episod pe care l-a trăit cu o clientă faimoasă în toată lumea, actrița și realizatoarea de televiziune Ellen DeGeneres. Ea însăși actriță de comedie, Chris Farah și-a amintit o întâmplare de pe vremea când nu era pasionată de actorie, ci era o simplă cosmeticiană.

Englezoaica, acum în vârstă de 35 de ani, a avut-o clientă pe Ellen în carne și oase, care a vizitat-o la restaurantul Real Food Daily din Los Angeles, unde Chris era chelneriță. În 2014, vedeta a luat masa alături de soția sa, actrița Portia de Rossi.

„Aveam unghiile ciobite și nu am avut timp să îmi fac o manichiură nou-nouță, căci în seara anterioară lucrasem până târziu, iar în ziua respectiva eram de serviciu de la 8.30 dimineața. Ellen i-a cerut șefului meu să mă penalizeze două săptămâni. Cred că îi place uneori să arunce cu mizerii asupra altora. Poate are pe undeva o plăcere sadică să îi pună la punct pe cei mai jos decât ea”, a comentat comediana britanică, aflată acum în plină ascensiune a carierei.

La fața locului nimic nu anunța ceva grav, însă după acest incident vedeta a trimis un email proprietarului restaurantului, cerându-i să o suspende pe chelnerița ghinionistă timp de două săptămâni. Spre comparație, intervievata a amintit cât de frumos s-a purtat cu ea o altă clientă celebră, cântăreața Christina Aguilera.

Astfel de acuzații nu sunt însă o necunoscută pentru DeGeneres, căci există și alte acuzații în aceeași gamă venită din partea membrilor echipei cu care realizează emisiunea care a făcut-o faimoasă, The Ellen DeGeneres Show. Printre altele, au fost înregistrate reclamații cu privire la episoade de rasism, hărțuire sexuală și hărțuire psihică pe platourile emisiunii pe care o păstorește, negate însă de Warner Bros, studiul care produce emisiunea, relatează https://www.dailymail.co.uk/news/article-8601851/Ellen-DeGeneres-tried-waitress-suspended-having-chipped-nail-polish.html.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.