Evenimentul Zilei > Actualitate > Un cântăreț român face ravagii în Italia! Melodia pe care o cântă pe străzi a ajuns virală – VIDEO
Un cântăreț român face ravagii în Italia! Melodia pe care o cântă pe străzi a ajuns virală – VIDEO

Un cântăreț român face ravagii în Italia! Melodia pe care o cântă pe străzi a ajuns virală – VIDEO

Elias, un artist român îndrăgostit de orașul Napoli, face ravagii în Italia cu o melodie care i-a făcut pe locuitorii de acolo să îl facă celebrul.

Cântărețul a putut fi ascultat pe diferite posturi de radio din Napoli, fiind preluat de mii de persoane pe paginile Facebook. Vă prezentăm în continuare câteva din versurile care l-au făcut vedetă printre străini, intitulată 

„Sunt român, dar Napoli m-a primit ca pe un fiu. Cânt la chitară și astfel povestesc dragostea mea pentru aceaste locuri, unde am realizat un vis. Aici este primul meu video oficial: ”Napule dint’o core”.

În video sunt împreună cu Mikone, un tânăr rapper din Scampia.Aceste locuri sunt pentru toți cei care le iubesc, fără distincție de rasă, țară, limbă sau religie. Aceasta este dragostea mea pentru tine, Napoli ești în inima mea” Aceasta este postarea pe Facebook prin care românul Ionuț Răducanu, cu numele de artist Elias, anunță apariția primului său veritabil ”single”: ”Napule dint’o core”. 

"Elias este un tânăr român, dar napolitan ”prin adopție”. Elias era un simplu musafir al locurilor noastre, astăzi se poate spune despre el că e un localnic veritabil. Visul său este să devin cântăreț și cu scopul ăsta trăiește. După diverse melodii improvizate, prezentate ca un simplu artist de stradă, a reușit să scoată primul său ”single”, îl descriu italienii de la  Vesuviolive.it.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: