Un adolescent în vârstă de 16 ani a fost rănit prin înjunghiere de doi tineri necunoscuţi în urma unei altercaţii. Incidentul  a avut loc în cartierul Copou din municipiul Iaşi. Până în acest moment, poliţia nu a reuşit să identifice atacatorii. Motivul conflictului este necunoscut. 

În timpul luptei, unul dintre agresori a scos un cuţit pe care I l-a implantat victimei de 16 ani în spate. Cei doi tineri atacaţi au reuşit să scape, urcându-se într-un autobus şi au coborât în zona Gării. Victimei I s-a făcut rău şi a fost preluată de o ammbulanţă, fiind transportată de urgenţă la spital, unde s-a descoperit că băiatul avea un plămân perforat, informează Libertatea.

Polițiștii au întocmit un portet robot al agresorului, însă până acum nu au reușit să îl identifice.

”Pacientul a fost preluat de un echipaj SMURD și dus la Spitalul de Pediatrie «Sfânta Maria». Minorul nu a vrut să spună cine l-a rănit. Acesta prezenta mai multe plăgi înjunghiate în spate, paravertebral și lombar. Una dintre plăgi a fost mai adâncă și a atins pleura plămânului, pacientul prezentând pneumotorax”, a declarat Diana Cimpoesu, de la SMURD Iași, citată de Ziarul de Iași.