"Ce s-a întâmplat astăzi la Vaslui, în procesul celor 7 violatori, arată un lucru extrem de grav: Justiţia nu oferă garanţii oamenilor obişnuiţi. În ritmul acesta, cu decizii controversate şi acţiuni opace ale celor care trebuie să aplice legea, se va ajunge în curând ca oamenii să-şi facă singuri dreptate. Şi cazuri precum cele de la Vaslui se regăsesc în toată ţara", scrie Elena Udrea.

Aceasta acuză pe cei de la vârful sistemul judiciar că arestează preventiv politicieni şi oameni de afaceri şi lasă în libertate violatori şi ucigaşi, deoarece urmăresc să preia puterea de la cei care o deţin în mod democrativ.

"Cei de la vârful sistemului au stabilit ca este mai important sa arestezi preventiv politicieni si oameni de afaceri decat violatori si ucigasi, aratand astfel ca nu rolul social al justitiei ii preocupa ci preluarea puterii de la cei care o detin democratic si distrugerea oricarui lider, fie el politic ori reprezentant al mediului economic.

Omul de rând se simte prins în malaxor şi nimeni nu-i mai face dreptate, în chestiunile de zi cu zi, asta în timp ce din toate difuzoarele se aude aceeaşi placă privind aşa-zisa luptă anti-corupţie", a scris Elena Udrea.

Fostul ministru al Turismului a notat, la finalul postării de pe Facebook, că este "total de acord cu castrarea chimică a violatorilor şi închisoarea pe viaţă a pedofililor".