Evenimentul Zilei > Politica > Elena Udrea: „Reţinerea mea nu va fi decât o LOVITURĂ de imagine pentru DNA”
Elena Udrea: „Reţinerea mea nu va fi decât o LOVITURĂ de imagine pentru DNA”

Elena Udrea: „Reţinerea mea nu va fi decât o LOVITURĂ de imagine pentru DNA”

Elena Udrea a dezvăluit că vineri va merge la Direcţia Naţională Anticorupţie pentru a fi audiată. De asemenea, Udrea consideră că dacă va fi reţinută pentru 24 de ore, aceasta nu va fi decât o lovitură de imagine pentru DNA. Parlamentul a aprobat cererea de reţinere a Elenei Udrea, însă a respins-o pe cea de arestare.

"Nu am fost la DNA, dar voi merge mâine (vineri – n.r.) şi vom vedem ce decide procurorul de caz. Dacă dau mandat de reţinere.. reţinerea pentru 24 de ore este mai mult de imagine pentru DNA. Sunt sub control judiciar şi nu există niciun motiv pentru care s-a făcut cerere de arestare preventivă. O reţinere de 24 de ore nu ar putea să ajute cu nimic cauza, dar ar putea să fie un joc mediatic, de imagine. Bătălia este şi una de imagine pentru DNA", a declarat Elena Udrea la România TV.
Deputatul a mai precizat că pentru haosul din Parlament, de miercuri, "orice şef de instituţie ar trebui să îşi prezinte demisia".
"Puterea este atât de mare a instituţiilor de stat, astfel că ei şi-au permis să  facă o cerere de arestare preventivă, fără să fie începută urmărirea penală. Pentru ce s-a întâmplat în Parlament miercuri, pentru compromiterea imaginii Parlamentului, orice şef de instituţie ar trebui să îşi prezinte demisia. Cererea de arestarea a fost abuzivă şi arată aroganţa pe care o au procurorii DNA. A fost atât de evidentă încercarea de a mă aresta, de a mă trimite la beci, încât au declanşat nemulţumirea şi reacţia de protest a Parlamentului", a mai spus Udrea.

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: