Evenimentul Zilei > Politica > Elena Udrea: Mă bat nu doar cu contracandidații, ci și cu reprezentanți ai serviciilor secrete
Elena Udrea: Mă bat nu doar cu contracandidații, ci și cu reprezentanți ai serviciilor secrete

Elena Udrea: Mă bat nu doar cu contracandidații, ci și cu reprezentanți ai serviciilor secrete

Prezidențiabilul PMP, Elena Udrea, a afirmat azi, într-o conferință de presă, că nu se bate doar cu contracandidații săi, dar și cu reprezentanți ai serviciilor secrete.

"Concluzia pe care am tras-o este că atacurile nemaiîntâlnite la care este supus un candidat sunt justificate de interesul celor care sunt în această competiție. Analizând atacurile nefondate , concluzia mea este că mă bat nu doar cu contracandiații, cu structurile lor, dar și cu reprezentanți ai serviciilor secrete", a spus Udrea.

"Miza o reprezintă voturile pe care Elena Udrea le va avea în turul I în eventualitatea în care nu mă vor duce în finală. Pentru cei care stau în spatele candidatului ACL, miza o reprezintă acest electorat, prin crearea unui sentiment de dezamăgire față de mine, prin îndepărtarea de acest electorat", a mai spus Udrea.

Ea a dat explicații și în legătură cu pozele apărute azi în presă, făcute la Paris. "Sunt două femei de vârsta mea, de aceeași profesie pe care o știu de ani de zile. Pe Ana Maria Topoliceanu o știu de 20 de ani, este avocat, ca și mine. Cealaltă doamnă, Alina Bica, este o femeie de vârsta mea, procuror, am fost colege în guvernul României, avem o relație bună.  Întâmplător, în acel weekend, 3 femei erau la Paris și au fost fotografiate în mod profesionist. Este vorba de un filaj al SIE, au stat după noi și ne-au fotografioat timp de 48 de ore", a spus Elena Udrea.

Stire în curs de actualizare.

 

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News