Evenimentul Zilei > Politica > Elena UDREA despre candidatura lui TRAIAN BĂSESCU la Primăria Capitalei: „Nu ŞTIU ce să vă SPUN”
Elena UDREA despre candidatura lui TRAIAN BĂSESCU la Primăria Capitalei: „Nu ŞTIU ce să vă SPUN”

Elena UDREA despre candidatura lui TRAIAN BĂSESCU la Primăria Capitalei: „Nu ŞTIU ce să vă SPUN”

Fostul ministrul al Dezvoltării, Elena Udrea, a declarat că nu ştie dacă Traian Băsescu va candida sau nu la Primăria Municipiului Bucureşti, în contextul în care Partidul Mişcarea Populară nu a anunţat încă un candidat pentru această funcţie.

Întrebată de Victor Ciutacu, în emisiunea moderată de el la România TV, dacă Traian Băsescu va candida la funcţia de primar, pe care acesta a mai ocupat-o în perioada 2000 – 2004, Elena Udrea a răspuns că “nu ştiu ce să vă spun”.

În aceeaşi emisiune, Elena Udrea a declarat că a fost avertizată de fostul premier Victor Ponta că ea va fi prima persoană care va fi arestată după ce va Laura Codruţa Kovesi va fi numită la conducerea DNA. CITEŞTE MAI MULT…

Totodată, fostul ministru al Dezvoltării a mai spus că actualul preşedinte al României, Klaus Iohannis, „pare autist” în contextul unei discuţii despre relaţia româno-israeliană. CITEŞTE MAI MULT…