Evenimentul Zilei > Justitie > Elena Udrea şi Alina Bica AU PRIMIT VESTEA CEA MARE. Breaking news din Costa Rica
Elena Udrea şi Alina Bica AU PRIMIT VESTEA CEA MARE. Breaking news din Costa Rica

Elena Udrea şi Alina Bica AU PRIMIT VESTEA CEA MARE. Breaking news din Costa Rica

Elena Udrea și Alina Bica au primit vestea cea mare. Acestea au aflat când vor părăsi închisoarea din Costa Rica. Avocații celor două vin cu noi declarații despre situația reală în care acestea se află.

Elena Udrea și Alina Bica au fost ținute în închisoare încă 24 de ore, în plus. Actele vor pleca prin curier diplomatic din păcate. Luni de dimineață ele au termen de judecată și cred că le-ar plăcea să-și petreacă sărbătoriile acasă, alături de familie”, a spus Laura Vicol, avocata Alinei Bica la Antena3.

De asemenea, și avocatului Eleni Udrea e declarat că până la ora 16, sâmbătă, va afla dacă hotărârile de extrădare au fost atacate sau nu.

„La ora 16 vor fi verificate toate facturile Tribunalului. Deci în mai puțin de o oră vom știi daca hotărârile de extrădare au fost atacate. Elena Udrea este bucuroasă că s-a retras cererea de condamnare. Aceasta este nerăbdătoare să se termine acest coșmar”, a afirmat Veronel Rădulescu.

„Eu vorbesc cu ambele familii. Ambele sunt disperate. Ele două vă vor spune când vor ieși afară prin ceea ce au trecut”, a mai adăugat avocata Alinei Bica.

Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: