Joi, polițitșii l-au identificat și reținut pe bărbat. El a fost introdus în arestul IPJ Timiș. ”În perioada  4 – 11 august  a.c., polițiștii au constatat că cel în cauză împreună cu o femeie de 24 de ani  ar fi pătruns în depozitul unei societăți comerciale, de unde ar fi sustras 105 metri pătrați de gresie în valoare de 12.500 lei”, transmite Biroul de Presă al Poliției Timiș. Pus în fața dovezilor, bărbatul a încercat să le explice achetatporilor că nu își amintește exact faptele, pentru că era mut de beat în nopțile respective.

A fost recuperată cantitatea de 60.48 metri pătrați de gresie în valoare de 6.955 lei, restul fiind deja vândută de cei doi complici.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, bărbatul, de 39 de ani, fiind reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș. Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celor în cauză precum și pentru recuperarea în totalitate a prejudiciului.