Evenimentul Zilei > Actualitate > EI sunt finaliştii X Factor. Delia nu are concurenţi în ultima ediţie
EI sunt finaliştii X Factor. Delia nu are concurenţi în ultima ediţie

EI sunt finaliştii X Factor. Delia nu are concurenţi în ultima ediţie

Delia nu a reuşit să ajunga cu niciun elev până în finală.

Marea Finală X factor aduce pe scenă patru concurenți care vor face dovada talentului lor mâine (27 decembrie). Bătălia pentru marele premiu de 100.000 de euro se va da între concurenţii lui Horia Brenciu şi Ştefan Bănic jr. Ca şi Loredana (Vocea României) Delia nu a reuşit să ajunga cu niciun elev până în finală.

Cei 4 finaliști vor avea ocazia să cânte alături de mentorii lor, Horia Brenciu și Ștefan Bănică. Marele învingător, ales în urma voturilor telespectatorilor, va pleca acasă cu premiul cel mare, în valoare de 100.000 de euro.
IMG_8505

Marea Finală X Factor aduce așadar pe scena show-ului 4 concurenți care vor face dovada talentului lor duminică, 27 decembrie, în direct de la ora 20.30. Un show plin de spectacol și culoare, emoție la cele mai înalte cote și momente surprinzătoare pregătite de concurenți, dar și de invitații speciali ai serii, toate vor oferi telespectatorilor Antena 1 o Finală de nota 10. Cei 4 finaliști din acest sezon vor avea acum ocazia să cânte alături de mentorii lor, Horia Brenciu și Ștefan Bănică. Marele învingător, ales în urma voturilor telespectatorilor (SMS 1313), va pleca acasă cu premiul cel mare, în valoare de 100.000 de euro, și toate premisele pentru o carieră de succes în muzică. Cei patru între care se va da lupta finală sunt mai pregătiți ca oricând să cânte și să încânte din nou: B52, bombardierul muzical, trio-ul format dintr-o fată minunată și doi băieți care o completează perfect, a cucerit tot ce putea fi cucerit până acum și a arătat că merită să fie în Finală; Bravissimo, nouă oameni care au uns pe suflet publicul cu fiecare apariție a lor, nouă muzicieni desăvârșiți care știu să înveselească sau să emoționeze până la lacrimi atunci când își unesc vocile. Xenia Chitoroagă, puștoaica din Republica Moldova salvată de public și readusă în Galele live de voturile acestuia, arată cu fiecare apariție pe scenă cât de repede și de bine evoluează; Florin Răduță, o Cenușăreasă la masculin, un copil cu o viață grea, dar un talent uriaș, care mai are încă multe de arătat.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.