Evenimentul Zilei > Social > Ediție aniversară a Galei UNITER, la Timișoara
Ediție aniversară a Galei UNITER, la Timișoara

Ediție aniversară a Galei UNITER, la Timișoara

A 25-a ediție a Galei Premiilor UNITER va avea loc la Timișoara la începutul lunii viitoare. Vor fi în final 10 premianţi, din cei 33 de nominalizaţi. Peste 600 de invitaţi din Bucureşti şi din ţară sunt aşteptaţi în data de 8 mai la Teatrul Naţional „Mihai Eminescu” din Timişoara pentru a sărbători performanţa în Teatrul românesc.

Potrivit organizatorilor, cu această ocazie, două premii speciale  vor fi acordate de Senatul UNITER, naționalului timișorean. Este vorba de Premiul special pentru proiecte inedite şi realizări remarcabile acordat Teatrului Naţional „Mihai Eminescu” din Timişoara pentru realizarea Sălii 2, respectiv de Premiul special acordat actriţei Irene Flamann Catalina pentru o viaţă dedicată Teatrului Naţional „Mihai Eminescu” din Timişoara. De asemenea, Senatul UNITER a decis să acorde Premiul pentru întreaga activitate critică de teatru doamnei Mariana Voicu.

Spectacolul-eveniment va începe la ora 21.00 şi va fi transmis în direct pe TVR1, TVR HD, TVR Internaţional, Radio România Cultural şi online pe www.uniter.ro şi www.tvr.ro. Până atunci, toți românii sunt invitați să își încurajeze, online, concurenţii preferați, accesând site-ul UNITER.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News