Criza de nervi a lui Edi Iordănescu din confruntarea cu UTA, de pe modernul stadion „Francisc von Neumann”, nu a rămas fără repercusiuni. Eliminat de centralul Viorel Cojocaru pentru că a depăşit spaţiul său tehnic şi s-a repezit la tuşierul George Neacşu, fiul „Generalului” Anghel Iordănescu nu va avea dreptul de a-şi conduce de pe bancă elevii în disputa cu Poli Iaşi.

Edi Iordănescu va rata însă şi derby-ul de peste două săptămâni, cu formaţia patronată de Gigi Becali, FCSB, iar primul joc în care va reveni pe banca ardelenilor va fi cel de pe teren propriu, cu Dinamo Bucureşti.

„Se sanţionează antrenorul Edward Iordănescu cu două etape de suspendare şi cu o penalitate sportivă de 360 de lei” a anunţat Comisia de Disciplină a Ligii Profesioniste de Fotbal, în urma şedinţei de miercuri după – amiază.

Extrem de nervos la sfârşitul partidei de la Arad, tehnicianul în vârstă de 42 de ani a refuzat să apară la conferinţa de presă şi l-a trimis pe secundul său, Vergil Andronache, pentru a discuta cu jurnaliştii.

Ceferiştii, încrezători că îşi pot apăra titlul

Chiar dacă gruparea de la poalele Feleacului nu a impresionat deloc prin jocul său în ultimelel runde ale campionatului intern, Andronache crede că experimentatul mijlocaş Ciprian Deac şi ceilalţi coechipieri ai săi au forţa necesară pentru a-şi trece în cont cel de-al patrulea titlu consecutiv.

„Cele trei puncte de la Arad, pe care le-am adăugat la zestrea noastră, vor conta mult la final. Sper să nu mai cedăm în acest sezon locul întâi. Acum suntem în frunte, dar important e ce se întâmplă în ultima etapă din play-off” a explicat antrenorul secund al CFR-ului.

Clujenii au un final de sezon regulat de foc. După bătălia cu FCSB, de pe „Arena Naţională” din Bucureşti, Giedrius Arlauskis şi compania vor avea parte de alte dueluri tari, cu Dinamo Bucureşti şi în Bănie, cu contracandidata din lupta pentru titlu, Universitatea Craiova.

Foto: Inquam Photos / Alex Nicodim