Evenimentul Zilei > Social > Ed Sheeran se retrage! Anunțul oficial făcut de artist
Ed Sheeran se retrage! Anunțul oficial făcut de artist

Ed Sheeran se retrage! Anunțul oficial făcut de artist

Cântăreţul britanic Ed Sheeran a anunţat că îşi va întrerupe activitatea muzicală timp de un an şi jumătate pentru a petrece mai mult timp cu soţia sa, Cherry Seaborn.

Artistul în vârstă de 28 de ani şi-a încheiat cu succes turneul „Divide” , cu care a susţinut peste 280 de concerte şi care l-a ţinut departe de casă aproape doi ani.

„După cum ştiţi am fost în turneu cu „Divide” timp de doi ani, iar azi este ultima zi. Este un sentiment dulce acrişor” , le-a spus Ed Sheeran fanilor său la ultimul spectacol al turneului său care a avut loc luni.

„Mă bucur că sunteţi aici, s-a încheiat la Ipswich (Marea Britanie). Este ultima mea reprezentaţie pentru următoarele probabil 18 luni” , a precizat artistul.

Sheeran şi Seaborn, care s-au cunoscut la şcoală când amândoi aveau 11 ani, s-au căsătorit în secret anul trecut, în casa lor din Suffolk (estul Marii Britanii). Vedeta britanică a mărturisit că una dintre piesele albumului său, „No.6 Collaborations Project” (2019), este inspirată de soţia lui, Cherry Seaborn.

În versurile acestui cântec, Sheeran mărturiseşte: „Puteai să fii cu oricine doreşti, dar m-ai ales pe mine. Este pur şi simplu incredibil” , potrivit Daily Star.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.