Evenimentul Zilei > Actualitate > Câte echipe se bat în acest moment pe transferul lui Denis Alibec
Câte echipe se bat în acest moment pe transferul lui Denis Alibec

Câte echipe se bat în acest moment pe transferul lui Denis Alibec

Denis Alibec va părăsi echipa patronată de Gigi Becali în această vară, după ce a intrat în dizgrația latifundiarului din Pipera. În acest moment, atacantul este dorit de trei echipe din Rusia.

Gigi Becali a declarat că FCSB a pierdut titlul în Liga 1 Betano din cauza lui Alibec, iar pentru a scăpa mai repede de atacant, patronul „roș-albaștrilor” i-a cerut impresarului Arcadie Zaporojanu să-i găsească o nouă echipă. Agentul a dezvăluit că Alibec se află în discuții avansate din trei formații din Rusia.

„Interesul pentru Denis Alibec este foarte clar. Suma de 1.7 milioane de euro este mai mult decât accesibilă pentru un fotbalist cum este Denis Alibec. Sunt două-trei echipe care îl vor, dar nu le pot spune acum. Sunt echipe din partea superioară a campionatului Rusiei. Oricum, nu vrem să-l transferăm doar de dragul de a-l transfera. Este important să aibă o relaţie bună cu antrenorul, să-l cunoască. Nu am interes să-l duc la un club unde să nu confirme şi să-mi stric relaţia”, a spus Zaporojanu, pentru Ziare.com.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: