Daniela Iuliana Tobă, fost șef birou relații publice la Serviciul de Telecomunicații Speciale, spune, într-o postare de pe Facebook, că este posibil să existe o pistă explozivă în ceea ce privește cazul dispariției adolescentelor din Caracal.

Iuliana Tobă, fost angajat al STS susține că presupusul criminal din Caracal ar putea fi implicat într-o rețea de trafic de persoane.

”Înclin să cred că acest caz are legătură directă cu cazul din 2012 și cu rețeaua presupus destructurată atunci, dar care a supraviețuit și s-a refăcut”, a scris Tobă.  Tobă se întreabă de ce, dacă individual era deja conexat cu un dosar de trafic de persoane la DIICOT, dosarul a zăcut luni întregi, deși exista un denunț clar ”cu privire la faptul că ăla era implicat într-o rețea de proxenetism, rețeaua furnizând inclusiv pentru americanii de la Deveselu fete?”

Mai mult, având în vedere și urmele vechi ale unor crime, deci, în opinia sursei citate, individual făcea asta de ceva timp, se pune întrebarea de câtă protecție beneficiază această rețea de prostituție din partea poliției locale, SRI-ului locale și a altor autorități?

”Nu de pomană dădeam exemplu, când am bănuit că este vorba despre o rețea, de cazul de la Berevoiești unde 10 ani o rețea de sclavie și crimă a funcționat cu protecția autorităților…. să fie oare acesta un alt caz care va fi investigat doar parțial, pentru a nu se ajunge la protecția acestora și la un scandal cu americanii?… eu zic că așa se va întâmpla… de fapt, sunt sigură….”, a punctat Tobă.

Gabriela, cea de-a treia VICTIMĂ a lui Dincă? Fata a dispărut la fel ca Alexandra și Luiza!

Tobă mai scria că, în 1999 apare în presă cazul unei adolescente din Caracal ce a fost luată la ocazie, a dispărut fără urmă, iar părinții au primit telefoane de la necunoscuți cum că fata a plecat în străinătate. Mai mult, EVZ a observat că o altă fată, care seamănă izbitor cu cele două victime ale lui Dincă, a dispărut tot în luna aprilie a acestui an. Doar că a dispărut în județul Bihor!

Acesta este elementul care i-a făcut pe polițiști, probabil, să nu ia în considerare asemănarea izbitoare dintre cazuri, însă presa locală din Arad face dezvăluiri tulburătoare:  „Dincă Gheorghe, CRIMINALUL DIN CARACAL, era parte a unei rețele de TRAFIC DE PERSOANE cu ramificații și în ARAD. Fiica sa, Dincă D., arădeancă prin adopție, conduce o „societate de ucis animale” din postura de concubină a unui italian cu multe probleme penale”, scrie ziuadevest.ro

 

În județul Bihor, foarte aproape de Arad, s-a înregistrat dispariția unei copile în vârstă de 15 ani chiar în luna aprilie a acestui an, la două zile după dispariția Luizei.

(Luiza, 18 ani)

Varga Gabriela Alina (FOTO), o tânără cu aspect asemănător celor două victime ale mecanicului de la Caracal, a dispărut la data de 12.04.2019, orele 07:00.

Luiza a dispărut în ziua de 14.04.2019. „A plecat voluntar de la domiciliu în mun. Caracal, jud. Olt, în vederea rezolvării unor probleme personale și nu a mai revenit până în prezent”, se arată chiar și acum pe site-ul Poliției Române.

 

 „Cealaltă fată se numeşte Gabriela Alina Varga şi s-a născut în 28 februarie 2004 în municipiul Marghita, dar domicilia în comuna bihoreană Şimian. La data de 12 aprilie 2019, orele 7, a plecat voluntar de la domiciliu şi nu s-a mai întors. Ca semnalmente, fata are 160 cm, înălţime, ochi căprui, păr şaten, lung, circa 60 kg, faţa ovală şi purta la data dispariţiei o geacă maro, blugi culoare albastră, tenişi culoare alba cu dungi roşii”, a titrat presa locală în luna aprilie ac.