Evenimentul Zilei > EVZ Play > E urgie: fără locuri la ATI, şcoală online, oraşe pe roşu. EVZ Play
VIDEO

E urgie: fără locuri la ATI, şcoală online, oraşe pe roşu. EVZ Play

Autorităţile s-au trezit brusc într-un adevărat coşmar. Cu un număr mic de vaccinaţi, fără prea multe paturi la ATI, cu politicieni inconştienţi, România înfruntă valul patru COVID cu rugăciuni şi cu postări pe Facebook.

Trăim în ţara care a permis organizarea unor festivaluri cu zeci de mii de persoane pe stadioane şi unde distanţarea socială e doar o lozincă. Preşedintele e preocupat de golf, premierul are emoţii cu alegerile din partid, Opoziţia se bate pentru o moţiune de cenzură.

Ceva rău ni se întâmplă, dar e din ce în ce mai greu de găsit în rândul decidenţilor o minte lucidă şi credibilă care să spună românilor ce e de făcut. Dan Andronic, Mirel Curea, Robert Turcescu şi medicul Beatrice Mahler fac astăzi un podcast exploziv, cu cărţile pe faţă. De la 12.00, live, pe pagina de Facebook evz.o şi pe canalul de YouTube EVZ-Capital.

„Contrapunct Evz” cu Mirel Curea, Dan Andronic și Robert Turcescu

O sinteză săptămânală comentată a celor mai importante teme și evenimente din actualitatea internă și internațională. Dan Andronic, Mirel Curea și Robert Turcescu (contra)punctează într-o partitură critică performanțele sau eșecurile puterii, dar și soluțiile propuse de opoziție și nu opresc niciodată radarul de pe evoluțiile semnificative din societate.

 Vrei să vezi mai mult? Abonează-te la canalul EVZ Capital şi urmăreşte producţiile marca EVZ Play!

Publicat in categoriile: EVZ Play
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: