Evenimentul Zilei > Actualitate > E război în București! Liderul unui clan interlop, omorât în condiții suspecte. Ce urmează
E război în București! Liderul unui clan interlop, omorât în condiții suspecte. Ce urmează

E război în București! Liderul unui clan interlop, omorât în condiții suspecte. Ce urmează

Liderul unuia dintre cele mai importante clanuri interlope din București și-a pierdut viața, în această dimineață, în urma unui conflict izbucnit la o partidă de barbut.

Unul dintre cei mai de temuți interlopi din București, Florin Mototolea, zis și Emi Pian, șeful clanului Duduianu, a murit în urma unui scandal la un joc de barbut.

Anunțul a fost făcut Poliția Capitalei care a intervenit, după ce polițiștii au fost sesizați la 112.

„În această dimineață, în jurul orei 03.00, prin apel 112 a fost sesizat un conflict între mai multe persoane, în sectorul 6. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 20 Poliție, fiind identificate mai multe persoane. Doi bărbați au fost transportați la spital, unul dintre ei, în vârstă de 39 de ani decedând”, se arată într-un comunicat al Poliției.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei, a transmis aceeași sursă.

Polițiștii nu exclud ipoteza ca liderul clanului Duduianu să fi fost omorât la comandă, într-o execuție mafiotă.


Cum a murit Emi Pian, șeful clanului Duduianu. Cauza decesului temutului interlop

Va fi jale! Mesaje din lumea interlopă la moartea lui Pian-Duduianu: „Nu rămâne așa”


Surse din apropierea anchetei, susțin că tragedia s-a produs la o partidă de barbut, în jurul orei 5:00, după ce Emi Pian a intrat în conflict cu un alt jucător dintr-un clan rival. Cei doi s-au luat la bătaie, iar șeful Duduianu a fost înjunghiat de mai multe ori. El a fost transportat cu mai multe răni grave la Spitalul Unversitar, pentru îngrijiri de urgență, însă nu a rezistat și a murit în scurtă vreme.

Clanul Duduianu, cel mai temut clan de interlopi care acționează în București, fiind unul dintre cele mai vechi din Capitală. Aceștia se ocupă în principal cu cămătăria, șantajul, proxenetismul și traficul de droguri.

De curând, Clanul Duduianu a revenit în atenție după ce poliția a făcut mai multe percheziții într-un dosar de șantaj. Mai mulți maneliști celebri, printre care Florin Salam și Nicolae Guță, erau șantajați de „duduienii” conduși de Pian și erau obligați să cânte gratuit pe la diferite petreceri. În acest dosar, 13 persoane au fost reținute.

Emi Pian, care a murit în conflictul din Sectorul 6, era considerat unul dintre cei mai influenți interlopi din România.