Evenimentul Zilei > Actualitate > E pe bune! FUEGO împodobește BRADUL în văzul tuturor. Un deceniu de glume pe seama asta urmează să se încheie sau… să renască!
E pe bune! FUEGO împodobește BRADUL în văzul tuturor. Un deceniu de glume pe seama asta urmează să se încheie sau… să renască!

E pe bune! FUEGO împodobește BRADUL în văzul tuturor. Un deceniu de glume pe seama asta urmează să se încheie sau… să renască!

DUMINICĂ, 23 decembrie, de la ora 15.00, la „Drag de România mea!”, Paul Surugiu FUEGO va împodobi bradul în curtea Televiziunii Române având alături de el, supriză, „părinţii săi”, eroii poveștii care l-a consacrat în urmă cu 18 ani cu celebra melodie „Împodobeşte mamă bradul”.

 Este vorba de Irina Loghin și Gheorghe Turda, dar şi un colindător special, omul cu violoncelul, minunatul Adrian Naidin. În ediţia de Crăciun vom afla şi povestea emoționantă din spatele videoclipului „Împodobeşte mamă bradul”. Filmările s-au făcut în casa unor bătrâni, care au plâns când au auzit melodia cu gândul la fiul lor plecat în străinătate. Un moment în exclusivitate va fi premierea lui Cornel Constantiniu. Marele artist, care pășește într-o televiziune după mai bine de șase ani, va avea parte de multe surprize şi va reasculta muzica sa interpretată de Fuego și trupa Supermarket. Povestea cu și despre Crăciun la „Drag de România Mea” o puteţi vedea, duminică, 23 decembrie, începând cu ora 15.00, dar şi MIERCURI, 26 decembrie, de la ora 13.00.
„N-aș putea uita serile de Ajun în care înghețam pe străzi, mergând cu bucurie, la colindat. Aerul mirosea a fum proaspăt și a ger. Bradul îl împodobeam, de unul singur, tot în seara de Ajun, iar mai apoi îl așteptam pe Moș Gerilă (așa-i spuneam bătrânului Crăciun în perioada mea)! Iar darurile cele mai frumoase erau serile în familie!”, a povestit Paul Surugiu FUEGO.