Cuvântul de ordine când vine vorba de viața familială a lui Ludovic Orban e discreție. O singură dată prim-ministrul a ajuns să vorbească despre viața sa personală, acum trei ani, într-un interviu acordat Cristinei Țopescu. Așa s-a aflat că soția, Mihaela, e psiholog, director de  grădiniță privată,  psihopedagog și e consilier în cadrul Fundației Miruna, care se ocupă cu ”educarea tinerilor din România”.

Premierul a jucat banii de meditații la loto și a avut nota scăzută la purtare

Premierul vorbește rar spre deloc despre sine sau familie. Anul trecut, încurajat de noua funcție ce i se oferea, a mai acordat un interviu emoționant în care a vorbit despre toate ”minunile” pe care le-a făcut cât a fost copil. Și nu au fost puține!

”Am fost un copil cu iniţiativă, cu idei, creativ, care le-a încercat pe toate. Am făcut şi destule năzdrăvănii, nu eram cuminte”, a recunoscut Ludovic Orban în interviul acordat în 2017 Cristinei Țopescu. El a povestit că Leonard, fratele mai mare,”era băiatul cuminte care trebuia să aibă grijă şi de mine”. „Acolo unde am locuit în Braşov era un bloc cu o curte interioară şi eram peste 40 de copii. Era tot timpul zarvă, eram o întreagă gaşcă şi totdeauna era acţiune”, mai spunea Ludovic Orban despre el.


Ce a făcut regina Elisabeta ca să se ascundă de Ceaușescu? Alta a fost culmea penibilului!

Medicul erou de la Timișoara, dezvăluiri alarmante despre virusul ucigaș. Simptomele persistă până la…


Și Ludovic Orban și fratele său mai mare cu doi ani, Leonard, au avut înclinații spre muzică. La recomandarea profesorului de specialitate din gimnaziu, premierul a învățat să cânte la chitară. „Odată declanșat interesul pentru chitară, profesorul Sebeșan mi-a recomandat să mă duc la Școala Populară de Artă.

Arunca cu apă în colege, de la etaj

În primul an de liceu, elevul Orban a fost olimpic județean la fizică și trebuia să ajungă la faza națională, însă, cum avea punctaj egal cu un coleg cu părinți erau mai influenți, a fost trimis acesta, în detrimentul său, deoarece din fiecare zonă nu putea participa decât un elev. A urmat protestul.

Citiți articolul integral pe Rețete și vedete.