Evenimentul Zilei > Actualitate > E complice? Polițiștii spun că vecinul Monstrului din Caracal a mințit!
E complice? Polițiștii spun că vecinul Monstrului din Caracal a mințit!

E complice? Polițiștii spun că vecinul Monstrului din Caracal a mințit!

Cazul Caracal le crează tot mai multe probleme anchetatorilor, ultima problemă fiind a apelurilor telefonice pe care un vecin le-ar fi primit pe 24 iulie, seara

Unul dintre vecinii lui Gheorghe Dincă a mințit în timpul declarațiilor date în fața anchetatorilor atunci când a spus că presupusul criminal din Caracal l-ar fi sunat de trei ori în seara de 24 iulie, moment în care Alexandra Măceșanu era încă în viață, și vor să afle acum care a fost motivul.

În zilele ce au urmat descoperirii tragediei de la Caracal, un vecin al lui Gheorghe Dincă a oferit mai multe informații pe care anchetatorii le-au studiat.

„Nea George” a susținut că presupusul criminal l-ar fi sunat de trei ori în jurul orei 20, în seara de 24 iulie. Conform Antena 3, se pare că bărbatul ar fi mințit, lucru descoperit de polițiști după ce au studiat listingul apelurilor lansate de presupusul criminal.

Polițiștii îl vor audia din nou pe vecinul lui Dincă și vor să afle acum care a fost motivul pentru care bărbatul a ales să ofere această pistă falsă anchetatorilor.