Evenimentul Zilei > Monden > E clar! Monica Gabor s-a despărțit de Mr. Pink! Cu cine deapănă acum „povești la miezul nopții”?
E clar! Monica Gabor s-a despărțit de Mr. Pink! Cu cine deapănă acum „povești la miezul nopții”?

E clar! Monica Gabor s-a despărțit de Mr. Pink! Cu cine deapănă acum „povești la miezul nopții”?

Bârfele că fosta scorpie de la Izvotani, Monica Gabor, s-ar fi despărțit de Mr. Pink par să se confirme.

Milionarul Paul Mantea, cel care a ajutat-o pe Monica să se mute în Statele Unite ale Americii, a rupt tăcerea pe marginea acestui subiect delicat. „Da, e adevărat. Recent am aflat și eu, soția mea știe mai multe amănunte. Știu că a plecat din America, e posibil să nu se mai întoarcă, dar nu vreau să fac speculații”, a declarat Paul Mantea pentru Playtech.

Monica a dat America pe Dubai

Potrivit lui Mantea, Monica Gabor și Mr.Pink au decis să meargă pe drumuri separate, iar românca nu pare dispusă să dea înapoi. Drept urmare, a părăsit America și s-a dus în Dubai să-și viziteze sora.

Potrivit unei alte persoane din anturajul celor doi, Monica Gabor i-ar fi înapoiat lui Mr. Pink toate bijuteriile pe care acesta i le-a dăruit. Încă un indiciu că ruptura dintre cei doi este definitivă: ”Moni nu a mai vrut să păstreze nimic de la Mr. Pink. I-au mai rămas doar câteva bijuterii, pe care însă nu le mai poartă și pe care le-a depus într-un seif, la fel cum a făcut la vremea respectivă și cu bijuteriile pe care le avea de la Irinel”, a declarat sursa

Povești la miezul nopții

Singurele șești despre Monica Gabor vin de pe conturile de socializare ale Monicăi Gabor, de pe care au dispărut toate fotografiile cu Mr Pink și cu fiul acestuia. În aceste momente, Monica Gabor pare să încerce să-și găsească liniștea alături de familie. Ea este susținută moral de sora ei, Ramona, la care stă momentan. Și Alina, sora lor mai mare, a ajuns recent în Dubai.
Cele trei își petrec tot timpul împreună. Fericită că s-a reunit cu familia sa, Ramona Gabor a publicat un filmuleț. În imagini, vedeta apare în pat alături de surorile ei.
“Povești la miezul nopții cu surorile mele”, a scris Ramona Gabor în dreptul imaginilor, scrie Playtech.