Evenimentul Zilei > Monden > Momente dramatice pentru Monica și Ramona Gabor! „Doctorii mi-au dat vreo 9 diagnostice…”
Momente dramatice pentru Monica și Ramona Gabor! „Doctorii mi-au dat vreo 9 diagnostice…”

Momente dramatice pentru Monica și Ramona Gabor! „Doctorii mi-au dat vreo 9 diagnostice…”

În timp ce fetele sale, Monica și Ramona, trăiesc o viață de lux, prin țări străine, Emil Gabor și-a petrecut sărbătorile în spital.

După cele două săptămâni de spitalizare, acesta a declarat pentru ciao.ro că este măcinat de boală, dar mai ales de dorul fetelor.

„Doctorii mi-au dat vreo 9 diagnostice. Dar n-am hârtia de externare, nu e la mine, e la fată, la Alina. Am zis că dacă tot nu mă simt bine să mă internez la secție de plămâni. Când a venit Monica, acum 2 ani, m-am internat la plămâni (secție de Pneumologie – n.r.). Atunci, eram tot așa, nu aveam putere, și m-a internat acolo și mi-au făcut un tratament acolo și n-am mai avut probleme 2 ani. Și acum… iar au revenit”, a declarat Emil Gabor.

Bătrânul regretă că nu a putut să ia legătura cu Ramona, care „umblă mult, prin toată lumea”.

„Monica nu poate veni. Mi-a zis că nu poate să ajungă că nu sunt gata nu știu ce acte, sunt niște legi acolo la americani. Am vorbit cu ea chiar a doua zi cum a auzit că sunt internat în spital. Mi-a dat telefon și înainte de Revelion. La noi Revelionul este noaptea la 12.00, la ei, a doua zi, la 14.00”, Cât despre Ramona, bărbatul spune cu părere de rău: „Ramona… cu ea n-am putut să vorbesc. Când e la chinezi, când e la indieni, are contracte multe și umblă mult, prin toată lumea asta”, a adăugat acesta.

Tatăl și-ar fi dorit să le aibă aproape pe cele două fete plecate.

„Mi-e dor. Uite că… am crescut 3 copiii și… e greu, sunt peste mari și țări. Aș fi vrut și eu să fie lângă mine. Că, uite, ajungi la bătrânețe și rămâi singur. Dar nici nu poți să ții nici lângă tine, că n-ai cum. Alina mea are doi copii aici, locuiește aici, nu în străinătate. Sunt în relații bune cu fetele, cu sănătatea e greu”, a conchis Emil Gabor.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: