Evenimentul Zilei > Sport > După trei zile de muncit, Simona Halep a terminat de împodobit bradul. Sportiva din Constanța, încântată de rezultat. FOTO
După trei zile de muncit, Simona Halep a terminat de împodobit bradul. Sportiva din Constanța, încântată de rezultat. FOTO

După trei zile de muncit, Simona Halep a terminat de împodobit bradul. Sportiva din Constanța, încântată de rezultat. FOTO

Simona Halep s-a ocupat în ultimele zile și cu împodobitul bradului și a făcut cunoscut rezultatul în cadrul unei postări pe rețelele de socializare.

Simona Halep (30 de ani) se relaxează în familie, în această perioadă și așteaptă să petreacă sărbătorile de iarnă alături de cei dragi. Fosta lideră WTA nu a avut un an deloc reușit în plan profesional, mai ales din cauza accidentărilor care au împiedicat-o să fie constantă. În schimb, pe plan personal, sportiva din Constanța poate spune că este mulțumită. Ea s-a căsătorit cu Toni Iuruc, iar cei doi își fac planuri de viitor, care includ și copiii.

 

sursa: Twitter

Simona Halep a prezentat rezultatul final după ce a împodobit bradul pentru Crăciun

Simona ar fi trebuit să participe în acest final de an la un turneu demonstrativ, în Africa de Sud. Dar a renunțat la această deplasare, din cauza situației alarmante create de mutația Omicron, descoperită în partea de sud a Africii. Ea ar fi trebuit să evolueze la o competiție găzduită de Johannesburg în perioada 18-19 decembrie. Aici, Halep s-ar fi întâlnit cu două nume legendare ale tenisului feminin: americanca Venus Williams și elvețianca Martina Hingis.

Halep s-a ocupat și de împodobirea bradului în ultimele zile. Jucătoarea de tenis a început să pună decorațiuni în brad în ziua de 6 decembrie. Și a posta o imagine pe contul de Twitter. „Activitate în desfășurare”, a fost mesajul. Miercuri, 8 decembrie, Simona a revenit cu o nouă postare și a arătat că a dus treaba la bun sfârșit. „Ta da. Am terminat”, a scris sportiva.

sursa: twitter

A fost nevoită să renunțe la turneul demonstrativ din Africa de Sud

Turneul demonstrativ se numește Africa Cares, iar scopul acestuia este de a promova tenisul în Africa de Sud și de a combate violența împotriva femeilor.

„Am anulat, nu mai merg. Nu știu dacă evenimentul s-a anulat, nu vreau să vorbesc tâmpenii. Eu nu mai merg, pentru că mi-e teamă. Nu vreau să risc nimic”, anunța Simona Halep într-un interviu acordat pentru Digi Sport.