Evenimentul Zilei > Social > Ultima oră! Ce se întâmplă cu școlile după Sărbătorile de iarnă. Informația așteptată de milioane de elevi și părinți
Ultima oră! Ce se întâmplă cu școlile după Sărbătorile de iarnă. Informația așteptată de milioane de elevi și părinți

Ultima oră! Ce se întâmplă cu școlile după Sărbătorile de iarnă. Informația așteptată de milioane de elevi și părinți

Comisia Europeană a emis mai multe recomandări pentru prevenirea infectării cu coronavirus.

Extinderea vacanței școlare de iarnă sau cursuri online după Sărbătorile de iarnă sunt măsurile recomandate de Comisia Europeană tuturor statelor membre printr-un document publicat marți de oficialii de la Bruxelles.

Comisia Europeană a făcut noi recomandări pentru Sărbătorile de iarnă astfel încât să fie limitată răspândirea pandemiei de coronavirus. Autorităţile de la Bruxelles se aşteaptă ca europenii să călătorească mai mult în următoarea perioadă, mai ales că de Crăciun şi Revelion.

În cazul ceremoniilor religioase, Comisia Europeană recomandă evitarea organizării unor evenimente mari și înlocuirea acestora cu transmisiuni TV, radio și online, scrie România TV.

De asemenea, Comisia Europeană recomandă menţinerea interzicerii circulaţiei pe timpul nopţii, inclusiv pentru ultimele zile din an, reamintind principiul cheie de urmat: „prudenţă” şi „prudenţă”, servicii sociale pentru bătrânii singuri, interzicerea evenimentelor de masă și, în cazul unor excepții întemeiate, stabilire clară a numărului maxim de participanți, numărul clar de participanți la adunări private.

Mai mult, oficialii de la Bruxelles recomandă munca de acasă pentru minim 7 zile după sărbătorile de iarnă pentru a preveni infectarea la locul de muncă.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.