Evenimentul Zilei > Actualitate > Dumitru Dragomir, TENTAT de o întoarcere în Liga 1: „O echipă tânără, stă rău în clasament”
Dumitru Dragomir, TENTAT de o întoarcere în Liga 1: „O echipă tânără, stă rău în clasament”

Dumitru Dragomir, TENTAT de o întoarcere în Liga 1: „O echipă tânără, stă rău în clasament”

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a mărturisit că a fost ofertat să conducă o echipă din Liga 1.

După doi ani de la plecarea sa din fruntea LPF, Dragomir are de gând să se întoarcă în primul eșalon al fotbalului românesc. Fostul șef al LPF a declarat în cadrul unei emisiuni la Digi Sport că are o ofertă de a conduce o echipă din Liga 1, nume pe care nu l-a dezvăluit încă.

„Am vrut să mă duc aici aproape,  președinte la o echipă tânără, care  stă rău în clasament, dar are condiții bune în viitor. Am cerut o păsuire. Eu nu fac nimic gratis. Valoarea mea este numai plătită. 18 ani n-am luat niciun leu de la Ligă și mi-au dat un picior în fund.

S-ar putea să mă duc. Pregătesc o emisiune la televeziune, din 29 ianuarie, dar nu va fi de sport. Vreau să văd dacă pot să mă împart în două părți”, a declarat Dragomir. Din declarațiile lui sale, cel mai probabil este vorba despre una dintre formațiile Concordia Chiajna sau FC Voluntari.

În 1977, Dumitru Dragomir a prezidat clubul de fotbal Chimia Râmnicu Vâlcea, iar timp de zece ani a făcut naveta între conducerile echipelor Viitorul Scorniceşti şi FCM Braşov, pentru ca între 1987 şi 1989 să conducă Victoria Bucureşti, echipa de fotbal a Miliției.