După doi ani de la plecarea sa din fruntea LPF, Dragomir are de gând să se întoarcă în primul eșalon al fotbalului românesc. Fostul șef al LPF a declarat în cadrul unei emisiuni la Digi Sport că are o ofertă de a conduce o echipă din Liga 1, nume pe care nu l-a dezvăluit încă.

„Am vrut să mă duc aici aproape,  președinte la o echipă tânără, care  stă rău în clasament, dar are condiții bune în viitor. Am cerut o păsuire. Eu nu fac nimic gratis. Valoarea mea este numai plătită. 18 ani n-am luat niciun leu de la Ligă și mi-au dat un picior în fund.

S-ar putea să mă duc. Pregătesc o emisiune la televeziune, din 29 ianuarie, dar nu va fi de sport. Vreau să văd dacă pot să mă împart în două părți”, a declarat Dragomir. Din declarațiile lui sale, cel mai probabil este vorba despre una dintre formațiile Concordia Chiajna sau FC Voluntari.

În 1977, Dumitru Dragomir a prezidat clubul de fotbal Chimia Râmnicu Vâlcea, iar timp de zece ani a făcut naveta între conducerile echipelor Viitorul Scorniceşti şi FCM Braşov, pentru ca între 1987 şi 1989 să conducă Victoria Bucureşti, echipa de fotbal a Miliției.