Evenimentul Zilei > Justitie > Dumitru Dragomir REACȚIONEAZĂ la dosarul RCS-RDS: „Bineînţeles că mă simt hărţuit”
Dumitru Dragomir REACȚIONEAZĂ la dosarul RCS-RDS: „Bineînţeles că mă simt hărţuit”

Dumitru Dragomir REACȚIONEAZĂ la dosarul RCS-RDS: „Bineînţeles că mă simt hărţuit”

Fostul preşedinte al LPF Dumitru Dragomir a declarat, luni, că se simte hărţuit după ce a fost trimis în judecată de DNA într-un nou dosar penal, legat de afacerea RCS-RDS.

Acesta a comentat pentru sport.ro, că este hărțuit de procurori, referindu-se la faptul că împreună cu fostul director al RCS – RDS SA, Ioan Bendei, a fost trimis în judecată sub control judiciar pentru luare de mită şi complicitate la spălare de bani şi respectiv dare de mită şi complicitate la spălare de bani.

Noutăți BOMBĂ din dosarul RCS&RDS. MITĂ în 27 de TRANȘE pentru DUMITRU DRAGOMIR

„Mă lasă ăştia pe mine în pace? Dacă am scăpat achitat din două dosare DNA, vă daţi seama ce e pe capul meu, ce premiu s-a pus pe capul meu? Bineînţeles că mă simt hărţuit. Dacă dau de judecători cinstiţi, voi fi achitat, dacă dau de judecători care fac parte din câmpul tactic, o să mă nenorocească, o să mă curăţ. Şi aşa am o vârstă…O să mă omoare. Să mă omoare, asta e viaţa! Am trăit destul. Să mă cureţe, ce să mai! Nici câinii turbaţi nu sunt ca ăştia. Nu au nicio probă, nimic, fac dosare peste dosare să trimită oameni nevinovaţi la puşcărie. Ne mâncăm aici, în interiorul ţării precum câinii şi nu facem nimic. Ne pleacă tineretul tot din ţară, Nimeni nu se ocupă de tineretul ţării, suntem slugile Europei. Aşa perioadă nefastă nu a fost în România în ultimii o sută de ani. Da eu sunt optimist, pentru că am viitorul în cocoaşă”, a spus Dumitru Dragomir.

Dragomir este acuzat că a primit 3,1 milioane de euro de la Ioan Bendei, „în scopul atât de a îndeplini, cât şi de a nu îndeplini acte privitoare la îndatoririle sale de serviciu, precum şi de a îndeplini acte contrare acestora”.