Evenimentul Zilei > Actualitate > Dumitru Dragomir, criticat pentru întoarcerea în fotbal: „E ca venirea lui Postelnicu la Securitate”
Dumitru Dragomir, criticat pentru întoarcerea în fotbal: „E ca venirea lui Postelnicu la Securitate”

Dumitru Dragomir, criticat pentru întoarcerea în fotbal: „E ca venirea lui Postelnicu la Securitate”

Valeriu Iftime, patronul echipei FC Botoșani, a criticat revenirea în fotbal a lui Dumitru Dragomir, cel care conduce formația FC Voluntari.

FC Voluntari s-a întărit, în această iarnă, la nivelul conducerii. Dumitru Dragomir, fost șef la LPF, a devenit președintele clubului, iar Adalbert Kassai, fost secretar general la FRF, ocupă funcția de președinte executiv. Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoșani, crede că aceste mutări seamănă cu revenirea lui Tudor Postelnicu la conducerea securității.

„Acestea sunt ca venirea lui Paul Niculescu Mizil şi a lui Postelnicu la conducerea Securităţii. Haideţi să fim serioşi. Fără îndoială că ei trebuie să fie respectaţi pentru vârstă. Ei sunt spectaculoşi. E pitoresc să-l vezi pe Mitică Dragomir, cu ochii lui mari, cum povesteşte de fotbal, dar ne face deservicii. Fotbalul are nevoie de tinereţe, de cu totul altceva. Din păcate se întâmplă ce se întâmplă. Acolo la Voluntari e primarul care are o Academie şi care încearcă să facă lucruri măreţe, gen Academia Hagi, şi l-a chemat pe Dragomir să pună lucurile la punct. Asta cred că e, nimic mai mult. Nu cred eu că va mai sta cineva drepţi în faţa lui Mitică", a spus Iftime pentru Monitorul de Botoșani.

Tudor Postelnicu a fost un demnitar comunist, șef al Securității, în perioada 1978-1987. În prezent are 84 de ani. Paul Niculescu Mizil a fost ministrul Educației, în perioada 1972-1976 și ministru al Finanțelor 1978-1981.