Evenimentul Zilei > Sport > Dumitru Dragomir a vrut să investească într-o echipă din Liga I, dar s-a răzgândit
Dumitru Dragomir a vrut să investească într-o echipă din Liga I, dar s-a răzgândit

Dumitru Dragomir a vrut să investească într-o echipă din Liga I, dar s-a răzgândit

Dumitru Dragomir, fost președinte al LPF, a dezvăluit că a dorit să devină patronul clubului Rapid, dar s-a răzgândit din cauza datoriilor pe care le au giuleștenii.

Dumitru Dragomir a povestit că a fost aproape de a investi, împreună cu un prieten, în echipa Rapid. Totuși, când a văzut că situația financiară a giuleștenilor este foarte încâlcită, „Corleone” a renunțat. El a spus că avea de gând să investească masiv și să-i revitalizeze pe „alb-vișinii”.

„Voiam să merg împreună cu un prieten la Rapid, să investim 30-40 de milioane de euro şi să luăm tot ce e mai bun din ţară, aşa cum a făcut Gigi Becali la Steaua. Ne doream să ducem Rapidul acolo unde îi e locul. Banii îi recuperam constant. Dar când am văzut că se ascund datoriile, ne-am retras. Eu ştiam tot ce mişcă acolo şi am decis că e mai bine să nu investim. El era un om mai avut, dispunea de aceşti bani", a spus Dragomir la Dolce Sport. 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.