Evenimentul Zilei > Actualitate > CUTREMUR de PROPORȚII ÎN LUMEA INTERLOPĂ din România. Doar APARATELE îl mai țin ÎN VIAȚĂ
CUTREMUR de PROPORȚII ÎN LUMEA INTERLOPĂ din România. Doar APARATELE îl mai țin ÎN VIAȚĂ

CUTREMUR de PROPORȚII ÎN LUMEA INTERLOPĂ din România. Doar APARATELE îl mai țin ÎN VIAȚĂ

Clanul Duduienilor este lovit de o nouă tragedie. După ce, în urmă cu aproximativ două luni, temutul Segher s-a stins din viață în urma unui infarct, legendarul Cristofor e acum ținut în viață doar de aparate. Acesta a fost transferat în comă de la închisoare la spital.

Potrivit unor surse D.A.S.  legendarul interlop Cristofor Duduianu are grave probleme de sănătate. Zilele trecute, acesta a fost transferat în comă de la închisoarea Rahova, acolo unde era încarcerat, la un spital din Capitală. Conform primelor informații, problemele cu diabetul cu care se confrunta în ultima perioadă s-au agravat destul de tare, iar acum temutul Cristofor se află într-o situație delicată, scrie Cancan.

„Este la un spital din București. Doctorii l-au adormit pentru că se află conectat la aparate.  Nu vreau să discut mai multe despre starea lui Cristofor”, a spus soția acestuia.

În octombrie, a murit unul dintre marii lideri de clan, Ion Duduianu, zis „Segher”, fratele lui Pian. Pe fondul unor afecțiuni cronice, bărbatul, încarcerat la Găești, ar fi suferit un atac de cord.

A fost dus la spitalul din oraș, dar nu s-a mai putut face nimic pentru el.  Potrivit unor surse din mediul judiciar, în urmă cu câteva luni, lui Ion Duduianu îi fusese refuzată eliberarea condiționată, din cauza antecedentelor. “Segher” mai avea de ispăşit doi ani dintr-o pedeapsă de 10 ani pentru cămătărie, constituirea unui grup infracţional organizat, trafic de persoane şi urma să intre în comisia de liberare condiţionată.